Лайм

Слава Камінська відповіла на критику нової пісні про кохання до чоловіка-росіянина

Співачка знову зіштовхнулася з хейтом

Слава Камінська, яка раніше заступилася за російську мову в Україні та нарвалася на хейт, потрапила у новий скандал. Колишня солістка "НеАнгелів" показала фрагмент свого нового російськомовного треку про "чоловіка-росіянина", викликавши гнів українців.

На особистій сторінці в Instagram виконавиця опублікувала уривок пісні, написаної російською. "У меня был муж красивый такой. Правда, русский немного, но мой. Я его довела, но не так, как могла. Прости меня, родной. До тебя у меня было много мужчин. Богатых, но только с женой", - співає Камінська, яка в період великої війни живе за кордоном.

Читайте також: Написала зопалу: Слава Камінська пояснила свою заяву про неповернення в Україну.


Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений SLAVA KAMINSKA (@babaslavka)


Співачка поцікавилася у підписників, чи випускати їй цю пісню, а у відповідь почула порцію критики. Славі дорікнули, що вона зустрічається з росіянином, а також продовжує писати пісні російською незважаючи на те, що в Україні щодня гинуть люди від російських ракет.

Фото: instagram.com/babaslavka

Фото: instagram.com/babaslavka

Фото: instagram.com/babaslavka

Після критики в соціальних мережах та розголосу в медіа Камінська відповіла на хейт у її бік. Співачка назвала "жовтухою" заголовки у ЗМІ та заявила, що її коханий чоловік - естонець. Чому в пісні використала фразу "немного русский" виконавиця пояснювати не стала.

Виправдання Славі не допомогли. Українські шанувальники співачки продовжили висловлювати своє розчарування.

Фото: instagram.com/babaslavka

Про нового коханого екссолістка "НеАнгелів" вперше розповіла у квітні 2023 року. Відповідаючи на запитання, на які гроші вона з мамою та дітьми живе в Європі, Слава заявила, що їй допомагає колишній чоловік, пластичний хірург Едгар Камінський та новий коханий. Особистість обранця, як і його обличчя, співачка розкривати не поспішає.

Фото: instagram.com/babaslavka

Раніше ЗМІ повідомили, що Вікторія Смеюха з "НеАнгелів" після виїзду з України вперше стала мамою.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

На тлі чуток про погіршення стану онкохворого Чарльза палац зробив оптимістичну заяву

Букінгемський палац повідомив, що британський король Чарльз III, який лікується від раку, повертається до своїх королівських обов'язків

Винна я: Оля Цибульська повідомила про аварію і показала розбиту автівку

Українська співачка Оля Цибульська потрапила у ДТП в Києві та розбила свій автомобіль - артистка врізалася у паркувальний бар'єр

Усі зберігають оптимізм: друг онкохворого Чарльза III розповів про стан його здоров'я

Стан здоров'я Чарльз III, який лікується від онкології, погіршився - про це розповів друг короля - що відомо