RU  UA

Дізнатися

Акторка Наталі Портман офіційно розлучилася з чоловіком після 11 років шлюбу

Причиною розлучення називають зраду танцюриста

Акторка Наталі Портман розірвала шлюб з хореографом Бенжаменом Мільпьє після чуток про його зради. Вони були одружені 11 років та виховують двох дітей.

Як пише People, посилаючись на її представника, на розлучення 42-річна зірка подала в липні 2023 року, а процес був завершений у лютому 2024 року. Причиною розриву стосунків ЗМІ називали зв'язок 46-річного танцюриста з 25-річною екоактивісткою Каміль Етьєн.

Читайте також: ЗМІ повідомили, що Том Круз розійшовся з росіянкою - дочкою члена путінської партії "Єдина Росія".

Наталі Портман і Бенжамен Мільпьє Фото: Getty Images

За словами інсайдера, Портман важко переживала зраду чоловіка та їхнє розставання, у складний період акторку підтримали близькі друзі.

"Спочатку їй було дуже важко, але друзі згуртувалися навколо неї та допомогли пережити найгірші часи, - розповів виданню друг пари. - Наталі пережила дуже важкий і болісний рік, але тепер вона стала сильнішою і знаходить радість у своїй родині, друзях та роботі".

Видання зазначає, що попри розставання Наталі і Бенжамен зосередилися на своїх дітях. Батьки робили все, аби їхнє розлучення не було стресом для їхнього 12-річного сина Альфа та 7-річної доньки Амалії.

"Її головним пріоритетом було забезпечити плавний перехід для їхніх дітей, - сказав інсайдер. - Вони з Беном дуже люблять своїх дітей і однаково мають на меті стати кращими батьками. Немає нічого важливішого".

Портман і Мільпьє познайомилися у 2009 році на зйомках фільму "Чорний лебідь", у якому Наталі грала головну роль, а Бенжамен був хореографом. У 2010 році пара заручилася, а через два роки обмінялися клятвами вірності.

Фото: instagram.com/natalieportman

Раніше про розлучення з чоловіком-депутатом повідомила українська акторка Анна Саліванчук.

Цікаві новини для вас:

Читайте також

68-річна Кріс Дженнер повідомила, що у неї виявили онкологічне захворювання: відео

Крис Дженнер рассказала, что у нее диагностировали раковую опухоль - об этом звезда сообщила в трейлере к 5 сезону Семейство Кардашьян

Де дивитися другий півфінал "Євробачення-2024": які країни виступатимуть

Когда начинается второй полуфинал "Евровидения-2024" и где смотреть трансляцию шоу онлайн в Украине

Другий півфінал "Євробачення 2024" у Мальме: онлайн-трансляція масштабного шоу

Второй полуфинал Евровидения 2024 9 мая – смотреть онлайн трансляцию конкурса – кто выступает и как голосовать за исполнителей