Лайм

В Індії відбудеться конкурс краси "Міс Світу": хто представляє Україну цього року

Українка презентувала відео в рамках підготовки до заходу

9 березня 2024 року у Всесвітньому конференц-центрі Джіо в Мумбаї, Індія, відбудеться конкурс краси "Міс Світу 2023". Нашу країну на заході представлятиме українка Софія Шамія, яка у жовтні минулого року виборола титул "Міс Україна 2023".

Дівчина вже презентувала благодійний ролик із поясненням, у чому полягає сенс її перемоги у конкурсі талантів "Міс Світу". Вона розповіла про руйнування в Україні та свою громадсько-волонтерську місію, яка в переважній більшості складається з допомоги постраждалим від війни дітям.

Читайте також: Українка, яка перемогла у конкурсі "Міс Японія-2024", відмовилася від титулу через скандал.

Софія ШаміяФото: instagram.com/sfshamie

Шамія, як відомо, любить малювати, і саме це захоплення надихнуло її на створення справи, яка допомагає діткам та їх мамам, – арт-терапію. Так, щоб мати можливість постійно працювати із цими людьми, дівчина навіть отримала статус волонтера на офіційному рівні.

"Як художниця, я зрозуміла цілющу силу мистецтва. Ось чому я почала арт-терапію з дітьми – щоб зрозуміти їхні емоції. Я організувала благодійний аукціон і кошти від продажу картин спрямувала на реабілітацію дітей, у яких відібрали дитинство", – говорить українка у відео. Йдеться про організацію "Frontline Medicks", яка займається допомогою усім постраждалим від війни, включно з військовими.

Софія, яка здобула титул "Міс Україна-2023" на тлі численних скандалів на конкурсі, заявляла, що не боїться надмірної уваги до себе та навіть можливої критики.

"Я завжди була відкритою та щирою щодо своєї біографії та життя, і мені нема чого приховувати. Рада буду поділитися деталями моєї діяльності чи біографії, - казала студентка. - Я розумію, що перемога приносить певну публічну увагу, і це може викликати інтерес до мого минулого. Але я пишаюся своєю діяльністю та життям. Але дуже вдячна українцям за підтримку та можливість представляти Україну на міжнародному конкурсі Міс Світу”.

Читайте на тему: У США обрали "Місіс Світу-2023": хто переміг і як показала себе українка Олена Єлізарова.


Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений MISS UKRAINE - МІС УКРАЇНА (@miss_ukraine_official)

Нагадаємо, конкурс "Міс Україна" потрапив у скандал через претенденток на корону. Так, деяких учасниць звинуватили в ескорті та зв’язках з РФ, через що був створений спеціальний оргкомітет, який провів додаткову перевірку конкурсанток.

Стосовно скандалу навколо учасниці Ірини Піляєвої, яку дискваліфікували через зв'язок з російським бізнесменом Олександром Орловим, Шамія зазначала, що підтримує рішення оргкомітету.

"Для мене це не прийнятно і я поважаю рішення комітету конкурсу створити додаткову перевірку учасниць. На мою думку, це демонструє їхню готовність взяти до уваги всі аспекти ситуації та прийняти об'єктивне рішення, що важливо для забезпечення прозорості та довіри", - заявляла володарка титулу "Міс Україна-2023".

  • Корону "Міс Америка 2024" отримала 22-річна офіцерка повітряних сил США: подивіться, як вона виглядає.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Макс Михайлюк - герой "Холостяка", який розповідав, що йому не дали стати пілотом F-16

Макс Михайлюк з дружиною Дашею Хлистун та двома дітьми живе в Канаді - чоловік говорив, що хотів стати пілотом f-16 в Україні

Опанував професію авіатехніка: соліст гурту NAHABA розповів про свою службу в Повітряних силах

Соліст гурту NAHABA Андрій Науменко півроку служить у Повітряних силах - виконавець розповів про навчання та професію, яку освоїв

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита