Лайм

Хто не робить помилок? Даша Трегубова стала на захист Решетніка і Горбунова після низки скандалів

Телеведуча висловилася про хейт колег

Українська акторка і телеведуча Даша Трегубова стала на захист Юрія Горбунова та Григорія Решетніка, з іменами яких пов'язана низка скандалів у період повномасштабного вторгнення. Знаменитість вважає несправедливою критику на адресу її колег.

В інтерв'ю Аліні Доротюк зірка кіно зізналася, що близько не спілкується з Решетніком, але може з упевненістю сказати, що він – хороша людина.

Читайте також: Тімур Мірошниченко назвав "надхмарний" гонорар, який отримав за проведення Нацвідбору на "Євробачення".

Даша Трегубова Фото: instagram.com/dasha.tregubova

"Мені хотілося б сказати кілька слів на захист кількох людей. Наприклад, Гриша Решетнік, проти якого зараз дуже багато поганих коментарів. Я знаю Гришу багато років, ми не дружимо, ми не дружимо родинами, ми просто разом співпрацювали - уточнила Даша. - Але він дійсно дуже інтелігентна, дуже хороша людина. Він - лицар. Він буде допомагати, якщо там десь щось".

Щодо Горбунова, то, за словами Трегубової, він - патріот України, і був ним ще задовго до початку війни.

"Також з Горбуновим Юрою. Ми з ним мало перетиналися по життю, дуже мало чогось вели. Але як тільки почався хейт із серіалом, я згадала 2008 рік, Донецьк, я тоді приїжджала туди як ведуча, а Горбунов - ведучий. Я виходжу на сцену, і він мені каже: "Даша, давай українською". 2008 рік! Донецьк. Для мене це ознака того, що людина була патріотом послідовно. Для мене з Гришею це ознака того, що людина була хорошою послідовно", - сказала акторка.

Читайте також: Після скандалу з серіалом Юрій Горбунов вирішив віддати військовим свій орден "За заслуги".

Юрій Горбунов Фото: instagram.com/gorbunovyuriy

Знаменитість додала, що неприпустимо використовувати "культуру скасування" щодо цих ведучих.

"Якщо вони роблять помилки, а хто з вас не робить помилок? Просто потрібно розуміти, за які помилки можна знищувати, а за які - ні. Якщо ти ходиш у вишиванці все життя, а потім крадеш у держави мільярд, за це треба садити на все життя. А якщо ти завжди був послідовним і хорошим, а потім припустився якоїсь помилки, то знищувати тебе за це, я вважаю, недоречно", - висловилася Трегубова.

Нагадаємо, у липні 2023 року Юрій Горбунов та його студія "Прототип Продакшн" потрапили у скандал через державне фінансування комедійного серіалу "СМТ Інгулець". Українців обурило, що 33 млн. гривень підуть на зйомку 24 серій кінопродукту в період повномасштабної війни. Бурхлива суспільна реакція призвела до того, що вже за кілька днів продюсер відмовився від держкоштів і заявив, що планує зняти його на приватні кошти.

Григорія Решетніка критикували за виїзд з України, хоча він батько трьох малолітніх дітей, та за проведення скандального весілля експрокурора та колишньої працівниці ДБР – Ростислава Ільницького та Роксолани Москви. Пишне свято під час війни відгриміло у Львові на початку жовтня 2023 року, і присутність на ньому знаменитостей обурила українське суспільство. А фразу "Гуляє вся Україна" Решетніку нагадують досі.

Григорій Решетнік Фото: instagram.com/grisha_reshetnik

Днями Григорію Решетніку дорікнули за провокаційні пости після звільнення Валерія Залужного.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Червоний манікюр - вічна класика, яка завжди в тренді: актуальні дизайни на весну

Червоний манікюр - це позачасовий та універсальний вибір, який випромінює впевненість, вишуканість та гламур

Де зараз співачка Лавіка, яка була дружиною Вови Борисенка і намагалась потрапити на "Євробачення"

Співачка Лавіка створила свій гурт, займається психотерапією та волонтерською діяльністю - що відомо про життя артистки

Перший в житті: Наталія Могилевська зворушила подарунком для 4-річної прийомної доньки

27 квітня свій 4-й день народження відзначає молодша донька Наталії Могилевської, яку співачка зі старшою сестрою удочерила під час війни