Лайм

Я - лейтенант запасу: Григорій Решетнік зізнався, чи готовий захищати Україну на фронті

У минулому зірка складав присягу та навіть має професію військового психолога

Ведучий Григорій Решетнік, який нещодавно розповідав про свій досвід проходження перевірки ТЦК в Одесі, висловився на рахунок можливої мобілізації. Він зізнався, що у разі виникнення такої необхідності візьме до рук зброю та стане на захист рідної країни.

У інтерв'ю журналістці Аліні Доротюк шоумен зазначив, що у випадку, якщо всі багатодітні батьки йтимуть до війська, то і він теж не залишиться стороні і долучиться до Збройних Сил України. Також чоловік розповів, що закінчив військову кафедру, раніше приймав присягу, має звання лейтенанта в запасі, а також є військовим психологом.

Читайте на тему: Трансгендерна Діва Монро пояснила свої слова про те, що ходила в ТЦК "як на розстріл".

Григорій РешетнікФото: instagram.com/grisha_reshetnik

"Це може звучати досить пафосно і дехто скаже "хотів би — вже б пішов", але я спробую аргументувати. Я хлопець з Миколаєва, і ми завжди з друзями йшли до кінця. Я два роки ходив на військову кафедру у військовий інститут. Я обов’язково піду захищати свою країну, коли дійде черга, коли там буду ефективніший, ніж тут. Я не спатиму, коли всі багатодітні підуть", - висловився ведучий.

"Я - лейтенант запасу, якщо не помиляюся. Я жив у казармі. І я обов'язково піду захищати свою країну, коли я там буду більше потрібен, ніж ефективнішим тут, коли я там зможу допомогти, - також продовжив говорити він. - Хтось каже, що один воює, а шість працюють... Різні меседжі, різні погляди".

На закиди хейтерів стосовно питань "Чому не на фронті?" знаменитість відповідає, що не порушує закон, адже намагається бути корисним у цивільному житті, а також несе відповідальність за свою родину. Тим не менше, виїжджати з рідного Києва чи уникати призову, каже Решетнік, не збирається.

Читайте також: День закоханих в ТЦК: Анатолій Анатоліч розповів про чергову невдалу спробу стати на облік.

Решетнік з дружиною та дітьмиФото: instagram.com/grisha_reshetnik

"А я що буду ховатися? Кудись виїжджати? Це нереально. На сьогоднішній день багато хто говорить "Чому не на фронті?"... По-перше, я не порушую закон. По-друге, я несу відповідальність перед сім'єю, яка благає і просить... Це запитання мені Христина ставить щоразу. Ми свято віримо в перемогу. І, по-третє, я і справді відчуваю ефективність своєї публічної діяльності", - говорить шоумен.

Нагадаємо, разом із дружиною Христиною Решетнік чоловік виховує трьох синів: Івана, Дмитра та Олександра. Стосунки зі своєю обраницею він узаконив у жовтні 2010 року. Пара познайомилася на роботі. Також раніше багатодітний батько прокоментував тему народження четвертої дитини.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Дружина Віктора Розового розповіла про його реабілітацію після серйозного поранення на фронті

Що відомо про стан здоров'я коміка Віктора Розового, який отримав важку травму - захисник планує реабілітацію за кордоном

Позитив після тривалого мовчання розсекретив свою кохану: хто підкорив серце виконавця

Олексій Завгородній із гурту Время и Стекло підтвердив роман з танцівницею Юлією Сахневич - артист показав романтичне відео

Герцогиня Единбурзька, яка приїхала до Києва, зустрілася з Зеленськими: що відомо про її візит

В Україну вперше з 2014 року приїхала представниця королівської родини герцогиня Единбурзька - що відомо про її поїздку, фото та подробиці