Лайм

Має проблеми зі здоров'ям: Андрій Рибак розповів, як Олександр Еллерт виїхав за кордон

Гуморист розповів про друга, який обрав безтурботне життя в Америці

Стендап-комік, колишній сценарист "Кварталу 95" і переможець "Холостячки" Олександр Еллерт під час повномасштабної війни живе та працює в США. За кордон чоловік переїхав за кілька місяців після початку російського вторгнення і повертатися в Україну поки не планує. Його друг Андрій Рибак розповів, як гуморист виїхав з країни та чи вважає вчинок колеги втечею.

В інтерв'ю Славі Дьоміну шоумен заявив, що Еллерт перетнув кордон на законних підставах. Комік нібито має проблеми зі здоров'ям й у нього є підтверджуючі це документи, необхідні для виїзду з України.

Читайте також: Не тільки Влад Яма: хто з українських зірок постійно живе за кордоном під час війни.

Андрій Рибак і Олександр Еллерт Фото: instagram.com/rybak_sydney

"Я не погоджуюсь зі словом "втеча". По-перше, він був тут. На початку повномасштабного вторгнення він був в Україні. Він законно виїхав. У нього, здається, астма. У нього якась дуже велика проблема з диханням. Я знаю, що у нього є всі необхідні документи, він законно абсолютно виїхав. Не так, що я типу "волонтер", поїду куплю вам дрон і не повернуся", - сказав він.

Водночас, з моральної точки зору, Рибак не підтримує виїзд Еллерта з України під час війни. Андрій каже, що Олександр не планував їхати і вважає, що на його рішення могли вплинути стосунки з Ксенією Мішиною.

"Я, наприклад, цього теж не розумію. Не розумію, тому що у нього були інші ідеї. Він казав, що я просто не хочу більше... Ну зрозуміло, через цю історію з Мішиною, всі ці перипетії. Йому там хотілося щось змінити у житті, щось довести: їй, собі, комусь... Він не планував", - поділився друг коміка.

Читайте також: Пішов на фронт з астмою: Валентина Хамайко розповіла про пасинка, який загинув на війні.

Рибак вважає, що в Україні Еллерт міг би допомагати рідній країні, як це роблять багато медійних людей.

"Мені дивно, тому що маючи ресурс, будучи публічною людиною тут, він міг б не лише створювати контент, але й допомагати, робити якісь збори. Ми могли б зробити тур - це зараз всі роблять", - сказав Андрій і додав, що, як і раніше, вважає Еллерта своїм другом.

Рибак і Еллерт разом брали участь у "Холостячці" Фото: instagram.com/rybak_sydney

Нагадаємо, на момент початку повномасштабної війни Олександр Еллерт перебував у Києві. Ксенія Мішина розповідала, що він допоміг їй із сином дістатися Буковелі. На курорті колишня пара разом із друзями орендувала будинок, де жила деякий час. "Ми не говорили про [відновлення стосунків], просто були разом", - ухильно відповідала Холостячка на запитання про їхнє примирення.

Проте за кілька тижнів ситуація кардинально змінилася. Акторка із сином поїхала до Бельгії на 2,5 місяці. Повернувшись до Києва, Ксенія сказала, що не знає, де знаходиться Олександр. Незабаром вона попросила більше ніколи не асоціювати себе з ім'ям колишнього.

Сам Еллерт тим часом з'явився у США. На запитання, як він виїхав з країни, комік довго відповідав ухильно, а в серпні 2023 року заявив, що "офіційно покинув Україну за всіма нормами законодавства під час воєнного стану".

"Також під час повномасштабного вторгнення я повертався до країни двічі (липень та грудень 2022) і можу це зробити знову. Міністерство культури, Квартал 95, президент будь-якої країни, Доктор Стрендж, доктор Комаровський, Шлях, Добробат… ніякого відношення до мого перетину кордону не мають", - додав він.

Олександр Еллерт під час війни в Україні живе у США Фото: instagram.com/ellert_a

Раніше Євген Кот розкритикував Влада Яму, який планує повернутися в Україну.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil

alyona alyona і Jerry Heil розповіли, що символізують їхні образи для "Євробачення-2024"

Представниці України на "Євробаченні-2024" alyona alyona і Jerry Heil розповіли, що означають їхні костюми для конкурсу

Такі милі: Віталій Козловський замилував світлиною з маленьким сином Оскаром

Український співак та військовослужбовець ЗСУ Віталій Козловський опублікував фото з маленьким сином Оскаром, якого народила його дружина та піарниця Юлія Бакуменко