Лайм

Кейт Міддлтон помітили на прогулянці після "зникнення": ЗМІ показали відео

У пресі з'явилися перші кадри

"Зникнення" Кейт Міддлтон після операції продовжує обростати теоріями змови та різними чутками. Днями видання The Sun повідомило, що принцесу Уельську разом із принцом Вільямом помітили на фермерському ринку у Віндзорі, але королівські пліткарі не повірили через відсутність кадрів, які б підтверджували цю інформацію. Тепер британський таблоїд опублікував відеодоказ.

Згідно з джерелом, Міддлтон "посміхалася і виглядала розслабленою та щасливою" під час походу магазинами з чоловіком. 42-річна Кейт була одягнена в толстовку та легінси. Вона несла свої покупки, прогулюючись по парковці біля фермерського магазину. Поруч із нею в джинсах, куртці та бейсболці йшов Вільям.

Читайте також: У ЗМІ повідомили про смерть короля Чарльза: що відомо про цей фейк.

"Мені не здавалося, що вони приховують, ким вони є. Але вони не зовсім знали, як люди відреагують, тому що про їхнє місцеперебування накопичувалась інформація, і я мав відчуття, що вони просто хотіли швидше піти", – розповів Нельсон Сілва, який зняв відео для преси.

Журналісти видання зазначили, що незважаючи на те, що Кейт має здоровий вигляд, вона, як і раніше, перебуває під наглядом лікарів, які рекомендували їй утриматися від роботи до наступного місяця. Дата повернення до обов'язків після хірургічного втручання, проведеного понад вісім тижнів тому, поки не названа.

Фото: instagram.com/princeandprincessofwales

Нагадаємо, Кейт Міддлтон перенесла планову операцію на черевній порожнині у середині січня. Наприкінці місяця 42-річна принцеса Уельська виписалася з лікарні.

На тлі її тривалої відсутності на публіці в мережі почали пліткувати про погіршення здоров'я Кетрін. Крім цього, заговорили про зв'язок принца Вільяма з Роуз Генбері, яку вже кілька років називають ймовірною коханкою спадкоємця британського престолу. Вперше подібні чутки з'явилися у 2019 році, а на тлі новин про здоров'я Кейт Міддлтон та її невдалий фотошоп повернулися в мережу з новою силою.

Раніше Роуз Генбері відповіла на чутки про роман із принцом Вільямом на тлі теорій про "зникнення" Кейт.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз співачка Лавіка, яка була дружиною Вови Борисенка і намагалась потрапити на "Євробачення"

Співачка Лавіка створила свій гурт, займається психотерапією та волонтерською діяльністю - що відомо про життя артистки

Перший в житті: Наталія Могилевська зворушила подарунком для 4-річної прийомної доньки

27 квітня свій 4-й день народження відзначає молодша донька Наталії Могилевської, яку співачка зі старшою сестрою удочерила під час війни

На тлі чуток про погіршення стану онкохворого Чарльза палац зробив оптимістичну заяву

Букінгемський палац повідомив, що британський король Чарльз III, який лікується від раку, повертається до своїх королівських обов'язків