Лайм

Хворому на деменцію Брюсу Віллісу виповнилося 69 років: дружина привітала актора зворушливим фото

Обраниця зірки поділилася у соцмережах відповідним постом

19 березня 69 років виповнюється відомому американському актору Брюсу Віллісу, який хворий на складну форму деменції. Його обраниця, модель Емма Гемінг, присвятила коханому зворушливий пост у соцмережах.

Так, на своїй сторінці в Instagram з нагоди свята вона опублікувала кадр, на якому можна побачити, як знаменитість ніжно обіймає їхню наймолодшу доньку Мейбл Рей. Дівчина дивиться кудись у бік, у той час як чоловік позує із заплющеними очима.

Читайте також: Метастази поширились на кістки: онкохвора Шеннен Догерті розповіла про свій стан.

Вілліс з донькою МейблФото: instagram.com/emmahemingwillis

"Як і ви, ми його просто обожнюємо. Те, чого ви можете не знати, але, можливо, уявляєте, як він огортає вас своїми обіймами – найбезпечніше місце у всьому світі. Він справжній джентльмен. Він так щиро ділиться своєю любов'ю. Це його природна сила. Переконую, вона така ніжна і така чудова. З днем народження, коханий. Ти подарунок, який продовжує віддавати любов", - йдеться у підписі до сімейного знімку.

Гемінг розповідала про життя з коханим, який хворіє на лобово-скроневу деменцію - невиліковне нейродегеративне захворювання, яке впливає на мовлення, поведінку та інші аспекти особистості. Жінка зізнавалася, що їхній родині довелося зіштовхнутися з низкою випробувань, але навіть попри це вони намагаються знаходити радість від кожного моменту, проведеного разом:

"Я дізналась, що деменція – це тяжко. Людині з діагнозом тяжко. Сім’ї також тяжко. І це однаково тяжко і Брюсу, і мені, і нашим дівчатам. Брюс — дар, який продовжує дарувати. Любов, терпіння, стійкість, так багато всього... Брюс справді хотів би, щоб ми раділи тому, що є, він би справді хотів цього для мене та нашої родини".

Крім того, раніше модель ділилася, як про хворобу зіркового батька дізналися їхні діти. Нагадаємо, окрім Мейбл, подружжя виховує і 9-річну Евелін. Емма зазначила, що пояснила нащадкам все як є, описуючи ситуацію з медичної точки зору.

"Ми дуже чесна і відкрита сім'я. Найважливішим було те, що ми могли сказати, що це за хвороба, пояснити, що це таке, тому що коли ви знаєте, що це за хвороба з медичної точки зору, все має сенс, - казала обраниця знаменитості. - Тому було важливо, щоб ми повідомили їм, що це таке, тому що, знаєте, я не хочу, щоб діагноз їхнього тата або будь-яка форма деменції були клеймом чи ганьбою".

Читайте на тему: Оззі Осборн заявив, скільки років йому залишилося жити "в найкращому випадку".

Брюс Вілліс та Емма Гемінг з дітьмиФото: instagram.com/brucewillisbw

Нагадаємо, також Брюс Вілліс має дітей від шлюбу з акторкою Демі Мур, з якою йому вдалося після розставання зберегти дружні стосунки. У шлюбі у колишньої пари народилися доньки Румер, Скаут і Таллула.

Про діагноз Вілліса перше стало відомо на початку 2023 року, коли молодша за актора на 23 роки обраниця повідомила про це у соціальних мережах. Перші симптоми з'явилися навесні 2022 року, і вони проявилися у вигляді труднощів з мовленням. Спершу були діагностовані фахівцями як афазія (розлад мовлення, який може з'явитися внаслідок локального ураження кори головного мозку). З плином часу проблема почала прогресувати, і лише наступного року експерти поставили точний діагноз.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Червоний манікюр - вічна класика, яка завжди в тренді: актуальні дизайни на весну

Червоний манікюр - це позачасовий та універсальний вибір, який випромінює впевненість, вишуканість та гламур

Де зараз співачка Лавіка, яка була дружиною Вови Борисенка і намагалась потрапити на "Євробачення"

Співачка Лавіка створила свій гурт, займається психотерапією та волонтерською діяльністю - що відомо про життя артистки

Перший в житті: Наталія Могилевська зворушила подарунком для 4-річної прийомної доньки

27 квітня свій 4-й день народження відзначає молодша донька Наталії Могилевської, яку співачка зі старшою сестрою удочерила під час війни