Лайм

Незрозуміла зустріч: Мішель Андраде згадала, як випадково зустріла Потапа, який живе за кордоном

Співачка каже, що вони з репером більше не будуть друзями

Потап (справжнє ім'я - Олексій Потапенко) після початку повномасштабної війни в Україні більшу частину часу проводить за кордоном. Співачка Мішель Андраде за період російського вторгнення лише один раз бачила свого колишнього продюсера, і ця зустріч, за словами виконавиці, була випадковою і "незрозумілою".

"Потап дуже емоційний, насправді. І мені здається, що він дуже енергетична людина. Інколи тяжко з ним говорити, якщо чесно. Я його зустріла лише одного разу після повномасштабного вторгнення, це була досить незрозуміла зустріч. Ніби було все добре, але все одно я відчуваю, що ми вже ніколи не будемо друзями. Я не буду загадувати, але просто ось так", - сказала вона в інтерв'ю "Радіо Промінь".

Читайте також: Потап у Маямі похизувався фото з нареченим Меган Фокс, яка принизила українок.

Фото: instagram.com/mishvirmish

Також Мішель розповіла, що припинила співпрацю у лейблом MOЗGI ще до того, як Ірина Горова завершила співпрацю з Потапом та перейменувала компанію в Pomitni.

"До того, як вони переформатувалися в Pomitni, ми вже не були у відносинах "продюсер і підопічна". Коли почалось повномасштабне вторгнення, ми вели переговори про те, що ми вже не хочемо працювати разом. Тому що я зрозуміла, що хочу дати собі час для того, щоб створити щось нове. І коли ви розвиваєтесь – ви йдете разом або вже окремо. Я зрозуміла, що я хочу вже, напевно, окремо, бо деякі мої ідеї не підтримували. Мені дуже тяжко, коли в творчих моментах мені не дають слова, не підтримують", - сказала Андраде.

Фото: instagram.com/mishvirmish

Нагадаємо, що Потап на момент початку повномасштабного вторгнення РФ разом із дружиною з Настею Каменських та їхніми мамами перебував у Барселоні. В Україну він приїхав лише через 7 місяців. І хоча пізніше артист показував "контракт добровольця тероборони", нині він безперешкодно працює за кордоном.

Фото: instagram.com/realpotap

Раніше Позитив (Олексій Завгородній) розповів про дружбу з Потапом, яка похитнулася під час війни: Розійшлися дороги.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

На тлі чуток про погіршення стану онкохворого Чарльза палац зробив оптимістичну заяву

Букінгемський палац повідомив, що британський король Чарльз III, який лікується від раку, повертається до своїх королівських обов'язків

Винна я: Оля Цибульська повідомила про аварію і показала розбиту автівку

Українська співачка Оля Цибульська потрапила у ДТП в Києві та розбила свій автомобіль - артистка врізалася у паркувальний бар'єр

Усі зберігають оптимізм: друг онкохворого Чарльза III розповів про стан його здоров'я

Стан здоров'я Чарльз III, який лікується від онкології, погіршився - про це розповів друг короля - що відомо