Лайм

На наше кохання не вплинуло затримання: Морозюк прокоментувала розрив заручин з Гринкевичем

Художниця розповіла, чому насправді пішла від чоловіка

Соня Морозюк, яка у січні повідомила про скасування заручин з Романом Гринкевичем, вперше відверто прокоментувала це рішення. Так, вона заявила, що розсталася з обранцем, оскільки на тлі масштабного корупційного скандалу "втратила довіру" до нього, а також залишилася "без підтримки" з його боку, коли їй це було необхідно. Дівчина запевнила, що оголошення підозри та затримання ніяк "не вплинуло на їхнє кохання".

Поговорити про особисте скандальна художниця наважилася під час інтерв'ю Дмитру Гордону. Вона сказала, що "була шокована" дізнавшись про затримання свого майбутнього тестя Ігоря Гринкевича. На тлі цієї новини авторка "мазні" у соцмережах пообіцяла розібратися із ситуації та у справах, якими займається її ще на той момент наречений. Проте за цими словами послідувала заява про розставання з чоловіком та розірвання запланованих заручин.

Читайте також: Майно художниці Соні Морозюк можуть арештувати на тлі скандальної справи Гринкевичів.

Соня Морозюк з Романом ГринкевичемФото: instagram.com/sonya.moroziuk

Після затримання Ігоря Гринкевича Морозюк з'їхала з будинку Романа до своєї квартири. Соня заявила, що не була разом із Гринкевичем-молодшим ще до оголошення йому підозри. Адже, за її словами, вже тоді у них були складнощі у стосунках.

"Ми з ним не були вже парою до оголошення підозри Роману. У мене був шок. У нас були складнощі в стосунках, тому що ми бачили різні шляхи вирішення проблем деяких. Ми втратили довіру одне до одного, - коментує тему особистого життя вона. – Я кохала іншу людину. Ми спілкувалися по телефону, не бачилися. Коли я ухвалила для себе рішення про закінчення стосунків, хотіла зустрітися і поговорити. Для мене це було важливо. Він не знайшов змоги зустрітися, і ми розійшлися по смс... Він відповів щось на кшталт: "Це твій вибір". І все".

Художниця не приховує, що прийняти подібне рішення їй було складно, але вона на це наважилася, бо через втрату довіри до коханої людини зникло і кохання. Морозюк запевнила, що вони з Романом бачили ситуацію, яка склалася, по-різному:

"Для мене кохання – це магія, великий дар. Коли починаються якісь фокуси, кохання закінчується. Це було важке рішення... Мені стало погано – я пішла. На наше кохання не вплинуло затримання. Через цю складну ситуацію я втратила довіру, і тому зникло моє кохання. Довіра, як до людини, свого майбутнього чоловіка. Я не відчувала підтримку. Мені було важливо казати, показувати свою правду, викладати документи. Рома бачив ситуацію по-іншому".

Читайте на тему: Вона митець: художниця Гапчинська стала на захист Соні Морозюк на тлі корупційного скандалу.

пост Морозюк про скасування заручинФото: instagram.com/sonya.moroziuk

Нагадаємо, скандал навкого львівського підприємця Ігоря Гринкевича виник наприкінці грудня, коли чоловіка затримали та повідомили про підозру. Згодом затримали і його сина Романа, про якого згадувалося вище. Вони та інші співучасники поставляли ЗСУ продукцію поганої якості та завдавали збитків держбюджету країни, сума яких становила близько мільярда гривень.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Винна я: Оля Цибульська повідомила про аварію і показала розбиту автівку

Українська співачка Оля Цибульська потрапила у ДТП в Києві та розбила свій автомобіль - артистка врізалася у паркувальний бар'єр

Усі зберігають оптимізм: друг онкохворого Чарльза III розповів про стан його здоров'я

Стан здоров'я Чарльз III, який лікується від онкології, погіршився - про це розповів друг короля - що відомо

Уклін всім героям: українські зірки вшанували пам’ять жертв трагедії на Чорнобильській АЕС

26 квітня 2024 року виповнюється 38 років з дня Чорнобильської аварії - зірки висловилися про річницю - фото