Лайм

Остап Ступка відповів, чи усунули його від зйомок після вироку за п'яну ДТП

Актор спровокував аварію у нетверезому стані

У листопаді 2023 року суд визнав Остапа Ступку винним у скоєнні ДТП у стані алкогольного сп'яніння. Актору призначили 3 роки обмеження волі з позбавленням водійських прав терміном на 8 років. Після вироку народний артист України продовжує "повноцінно" працювати у театрі та зніматися у кіно.

Про це син Богдана Ступки розповів у коментарі журналістам "ЖВЛ", які поспілкувалися з 56-річним актором на прем'єрі фільму "Я, Побєда і Берлін", знятого за мотивами однойменної повісті Кузьми Скрябіна.

Читайте також: Прокуратура вимагає більш суворого вироку для Остапа Ступки після п'яного ДТП.

Остап Ступка Фото: Скріншот

"Я повноцінно працюю в театрі, я знімаюсь в кіно. Зараз ще є плани. Є в театрі прем’єри, готуються регулярно. Люди ходять, квитків не дістати. Що стосується кіно, то очікую, що цього року має відбутися прем’єра фільму "Божевільні" режисера Дениса Тарасова, де я скромно теж брав участь. Серйозний продукт і я з нетерпінням очікую. Коли буде - не знаю, може влітку, кажуть, може у вересні, жовтні. Але у моєму житті це буде одна з таких знакових подій, що стосується кіно", - поділився актор театру і кіно.

Щодо критики в суспільстві, то на неї, за словами Ступки, він не реагує. Як й не слідкує за хейтом, який ллється на його сина-актора Дмитра через публікації безтурботного життя в Америці під час повномасштабної війни в Україні.

Читайте також: Дмитро Ступка у США "посумував" за Україною і нахамив мамі відомого захисника "Азовсталі".

"Хейт у нашому суспільстві - це один із тих факторів, які люди дуже добре навчилися робити. Чомусь тягне до якогось такого негативу. Я не звертаю на це уваги, не читаю. Він теж не читає", - сказав батько Дмитра Ступки.

Дмитро Ступка із батьком Фото: instagram.com/stupka777

Нагадаємо, аварія сталася 4 квітня 2023 року у Києві. Range Rover Остапа Ступки виїхав на зустрічну смугу і здійснив наїзд на припарковану Mitsubishi. Водій легкового авто отримав травми, які судово-медична експертиза кваліфікувала як тяжкі. Чоловік розповідав, що три дні перебував у реанімації, отримав п'ять переломів, тяжкий крововилив у голову та черевну порожнину.

На місці ДТП український актор пройшов перевірку на наявність алкоголю у крові. Прилад Драгер показав 1,62 проміле (максимальна кількість алкоголю в крові, що допускається законодавством України, становить 0,2 проміле).

Фото з місця ДТП Фото: facebook.com/kyiv.gp.gov.ua

Раніше Остап Ступка заявляв, що не вважає себе злочинцем після п'яної ДТП.

Цікаві новини для вас:

Читайте також

Де зараз Ніно Катамадзе - грузинська співачка, яка планувала переїхати жити в Україну під час війни

Грузинська співачка Ніно Катамадзе, яка рік тому заявляла про плани переїхати до України, заявила, що залишиться в Грузії, щоб продовжувати допомагати українцям

Травесті-діва Монро прокоментувала ставлення до можливої мобілізації після прийняття нового закону

Після ухвалення нового закону про мобілізацію трансгендерна Діва Монро заявила, що готова відвідати ТЦК

Хто виступатиме у першому півфіналі "Євробачення-2024": пісня України та інших країн-учасниць

Коли виступатиме Україна на "Євробаченні-2024" - пісня alyona alyona і Jerry Heil та інших учасників першого півфіналу, що відбудеться 7 травня