Лайм

Розбив голову телефоном: "Міс Україна Всесвіт" Анна Неплях розповіла про стосунки з аб'юзером

Дівчина озвучила своїй аудиторії відверті подробиці

Володарка титулу "Міс Україна Всесвіт-2021" Анна Неплях, яка нещодавно поділилася результатами вражаючого схуднення, розповіла про аб'юзивні стосунки з колишнім партнером. У соцмережах вона зізналася, що перебувала у відносинах з чоловіком, який знущався над нею як фізично, так і емоційно.

Відверто про болісний пережитий досвід 29-річна дівчина вирішила розповісти під час спілкування зі своїми підписниками. Також вона оприлюднила архівні кадри, на яких показала сліди від побоїв і перелічила ознаки типового чоловіка-аб'юзера. "Не буває "сама винна". Аб'юзер завжди знайде собі жертву, і модель поведінки з усіма у них завжди однакова. Ох, а як вони люблять яскравих красивих жінок принижувати, ще більше відчуваючи силу у насиллі", - йдеться в одній з Instagram-stories блогерки.

Читайте також: Стосунки трагічно закінчилися: "Міс Всесвіт Україна-2023" розповіла про зраду коханого.

Фото: instagram.com/neplyah

Неплях зазначила, що насилля поділяється на чотири види: фізичне, психологічне, економічне і сексуальне, і вона пережила три із них, окрім економічного. Хоча, як згадує Анна, тоді деякі люди вважали, що вона зустрічається з цим чоловіком саме через гроші, проте це не було правдою. "Всі довкола ще й казали, що я з ним, через бабки, а на ділі ні копійки, ні подарунків, нічого, ще й винен залишився крупну суму. Але Бог його пробачить... Відпустивши, я набагато більше отримала в житті", - написала вона.

Фото: instagram.com/neplyah

Однією з основних ознак аб'юзера, за словами дівчини, є повний контроль над своєю жертвою, який виливається нездоровими ревнощами та часто призводить до небажаних наслідків. Українка розповідає, що під час стосунків чоловік міг перевіряти її телефон чи ритися у її речах. Контролюючий партнер намагається відрізати жертву від її сім'ї і друзів, або обмежити контакти з ними. До цього, як пише Анна, додаються ще й обзивання, знущання, приниження, а також озвучування всіляких жорстоких речей.

Фото: instagram.com/neplyah

Окрім того, Неплях пригадала випадок, коли під час чергового обшуку її колишній партнер, не знайшовши нічого у телефоні, розбив їй голову цим самим телефоном. "Голову мені зашивали без анестезії, в нічному відділенні. Лікарні наклали три шви. В мене досі там волосся не росте, і, як я зараз пам'ятаю, мені фізично не було боляче, бо біль моральний перекривав усе на світі", - зазначила блогерка.

Читайте на тему: Колишня "Міс Всесвіт Україна" Анна Неплях розповіла, що була в залежності від алкоголю.

Фото: instagram.com/neplyah

"Міс Україна Всесвіт-2021" написала нагадала про термін "газлайтинг" - форму психологічного насильства, за якої людина змушує свого партнера почуватися неадекватним. "Люди, які маніпулюють і жорстоко поводяться, зазвичай знають, як засмутити свою жертву, - пише вона. - І переконати її у власній дурості чи недієздатності".

Наостанок дівчина ділиться, що після розставання заб'юзером у неї стався сильний гормональний збійЮ через що вона набрала 8 кг. Окрім того, у той період у неї також сталася кровотеча, яка тривала понад місяць.

Фото: instagram.com/neplyah

  • 4 місяці лежала в лікарні: раніше співачка Марина Круть показала чесні фото наслідків важкої травми.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Такі милі: Віталій Козловський замилував світлиною з маленьким сином Оскаром

Український співак та військовослужбовець ЗСУ Віталій Козловський опублікував фото з маленьким сином Оскаром, якого народила його дружина та піарниця Юлія Бакуменко

Присвячене українським жінкам: alyona alyona і Jerry Heil випустили нове відео перед "Євробаченням"

Представниці України на "Євробаченні-2024" alyona alyona і Jerry Heil випустили соціальне відео на конкурсну пісню Teresa & Maria

Українське медіа потрапило в скандал через нецензурну лексику на адресу Євгена Клопотенка: що відомо

Видання Заборона потрапило в скандал через нецензурну лексику - кулінар Євген Клопотенко опублікував листування нібито з журналістом медіа