Лайм

Нас хочуть вбити: блогерка Пренткович розповіла про погрози і переїзд з Гонковським

Пара більше не проживає у Тернополі

Днями цивільний чоловік Тані Пренткович Андрій Гонковський повідомив, що його сім'я вирішила переїхати через постійні погрози на тлі скандалу з відпочинком на Мальдівах. Підприємець не уточнив, де саме буде знаходитися їхній новий дім: в Україні чи за кордоном. Не розголошує цю інформацію й українська блогерка-мільйонниця.

У коментарі журналістам ТСН інфлюенсерка сказала, що не збирається розкривати країну, яку вони з коханим вибрали з метою безпеки, а потім одразу заявила, що не скаже, в "якому місті України" вони перебувають. За словами Пренткович, їй з чоловіком погрожують та бажають смерті.

Читайте також: Це перейшло всі межі: Гонковський після поїздки на Мальдіви поскаржився правоохоронцям на погрози.

Таня Пренткович та Андрій Гонковський Фото: instagram.com/tanyaprentkovych

"Ви жартуєте? Мені летять погрози, нас хочуть вбити. Кажуть, щоб ми розбилися на літаку. Я вам зараз маю сказати, в якій ми країні чи де ми взагалі, чи в якому ми місті України? До речі, ми не говорили нічого про закордон", - сказала блогерка.

Видання з посиланням на власні джерела повідомило, що Андрій Гонковський не повертався в Україну після того, як у січні 2024 року виїхав спочатку до Польщі як волонтер, а потім полетів на Мальдіви, де на той час відпочивала Пренткович з дітьми. Цю інформацію блогерка коментувати відмовилась.

"Я не буду це ніяк коментувати через те, що це небезпечно для нашої родини, для нас особисто, для нашого життя. Ми зараз не в Тернополі", - сказала Пренткович.

Читайте також: Відпочинок Тані Пренткович та її чоловіка на Мальдівах: у ЦПД прокоментували скандал.

Про те, що чоловік Тані Пренткович не повертався в Україну після виїзду за кордон, також повідомляла "УП" з посиланням на свої джерела у прикордонній службі. За їхніми даними, Андрій Гонковський перетнув українсько-польський кордон 8 січня 2024 року о 10:17 у пункті Краковець на автомобілі BMW. І з того часу додому він не повертався.

Пара блогерів з Тернополя вирішила переїхати Фото: instagram.com/gonkovskiy

Раніше Аліна Френдій відповіла, чи їздив її чоловік на Мальдіви разом з бойфрендом Прентковичем.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Винна я: Оля Цибульська повідомила про аварію і показала розбиту автівку

Українська співачка Оля Цибульська потрапила у ДТП в Києві та розбила свій автомобіль - артистка врізалася у паркувальний бар'єр

Усі зберігають оптимізм: друг онкохворого Чарльза III розповів про стан його здоров'я

Стан здоров'я Чарльз III, який лікується від онкології, погіршився - про це розповів друг короля - що відомо

Уклін всім героям: українські зірки вшанували пам’ять жертв трагедії на Чорнобильській АЕС

26 квітня 2024 року виповнюється 38 років з дня Чорнобильської аварії - зірки висловилися про річницю - фото