Лайм

Олена Шоптенка показалася на милицях і розповіла про нещасний випадок: фото

Танцівниця сильно пошкодила ногу

Українська танцівниця та хореограф Олена Шоптенко, яка під час повномасштабної війни живе в Австрії із сином Олексієм, травмувалася внаслідок нещасного випадку. 36-річна знаменитість опублікувала в Instagram фотографії у лікарні та розповіла про подію.

"Я відчувала, що давно пора було трохи зменшити темп. Тепер у мене просто немає шансів цього не зробити. Через нещасний випадок 2 порвані зв’язки колінного суглоба з 4-х і операція через кілька днів. Після - реабілітація 2 місяці", - написала Шоптенко.

Читайте також: Дуже впливає на стан: Надя Дорофєєва вперше розповіла про гормональні проблеми.

Фото: https://www.instagram.com/alena_shoptenko/

За словами хореографа, таких травм вона не мала ніколи, і оскільки ноги в її професії відіграють ключову роль, вона дуже занепокоєна. При цьому Олена налаштована оптимістично і вірить, що через якийсь час повернеться в колишню форму.

"Найближчі 2 місяці точно ніяких занять і майстер-класів, але сприймаю всю цю ситуацію як можливість зробити те, на що ніколи не вистачало часу, - розповіла вона. - Вкотре переконуюся, що найцінніше - це здоров'я та люди. Я безмежно вдячна близьким та друзям за підтримку, навіть просто слова здатні лікувати".

Фото: https://www.instagram.com/alena_shoptenko/

Шоптенко додала, що слухати себе і своє тіло - важлива навичка, яку бажано здобути якомога раніше, щоб уникнути серйозних проблем у майбутньому.

Читайте також: Усі моляться за найкращий результат: родичка Кейт Міддлтон висловилася про її лікування раку.

Фото: https://www.instagram.com/alena_shoptenko/

Олена Шоптенко - майстер спорту міжнародного класу, перемагала у чемпіонатах України та світу з латиноамериканських та бальних танців. Вона брала участь у шоу "Танці з зірками" (перемогла у 2006 році у парі з Володимиром Зеленським), знімалася у шоу "Танцюю для тебе", "Майданс", "Зважені та щасливі".

У 2013-2016 році Олена Шоптенко була одружена з Дмитром Дікусаром, який нині служить у ЗСУ. Після розлучення з Дікусаром танцівниця вийшла заміж за підприємця Олексія Іванова, від якого у 2018 році народила сина. У своїх соцмережах та нечисленних інтерв'ю Шоптенко не згадує чоловіка та не коментує особисте життя.

Фото: https://www.instagram.com/alena_shoptenko/

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

На тлі чуток про погіршення стану онкохворого Чарльза палац зробив оптимістичну заяву

Букінгемський палац повідомив, що британський король Чарльз III, який лікується від раку, повертається до своїх королівських обов'язків

Винна я: Оля Цибульська повідомила про аварію і показала розбиту автівку

Українська співачка Оля Цибульська потрапила у ДТП в Києві та розбила свій автомобіль - артистка врізалася у паркувальний бар'єр

Усі зберігають оптимізм: друг онкохворого Чарльза III розповів про стан його здоров'я

Стан здоров'я Чарльз III, який лікується від онкології, погіршився - про це розповів друг короля - що відомо