Лайм

Має ще трьох дітей: TAYANNA зізналася, що колишній чоловік майже не підтримує їхнього сина

Зірка озвучила особисті подробиці

Співачка TAYANNA(справжнє ім'я - Тетяна Решетняк) не приховує, що у її сина Даніеля складні стосунки з рідним батьком. Нагадаємо, колишній обранець артистки Єгор Гліб, з яким вона була у шлюбі кілька років, наразі мешкає за кордоном, і, як виявилося, окрім дитини від виконавиці, у нього є ще троє синів.

Детальніше про це Решетняк розповіла у програмі "33 запитання" від Люкс ФМ. Зокрема, вона озвучила подробиці їхнього спілкування, а також зазначила, що не тримає образи на експартнера, і пояснила чому.

Читайте також: Колишня налаштувала: В'ячеслав Узелков після операції заявив, що його дітям "пофіг" на його стан.

TAYANNAФото: instagram.com/tayanna_reshetnyak

"Я дійшла до висновку, що є люди, які мають батьківський інстинкт, а є люди, в яких його немає, або він не проявлений і вони взагалі не знають, що це таке. Мені здається, що в нього саме отакий варіант, коли не проявлений цей інстинкт, - говорить знаменитість. – І ще - це перший син, бо зараз у нього ще троє дітей, троє синів. З двома із них він живе, тому, звісно, діти, які ближче, коли ти бачиш їх кожного дня, напевно, до них якесь інше ставлення, аніж до дитини, яку ти не бачиш роками. В мене немає до нього ніяких претензій, просто я зробила висновки і ми живемо з сином собі щасливо далі".

"Фінансово деколи допомагає, але дуже рідко. – продовжила говорити співачка на тему фінансової підтримки з боку Єгора Гліба. - Якщо приблизно порахувати, то на рік це може бути… У нього так: він може приїхати, з'явитися, допомагати оплачувати школу, наприклад, пів року, і це буде приблизно 2000 доларів. Якщо розбити всю суму на 10 років, то, напевно, це вийде близько 200 доларів у рік. Якщо розбити все, що він там допомагав… Сину вже 11 років".

"5000 доларів на дитину за 11 років?" - уточнив ведучий. "Ну десь так", - відповіла Тетяна.

Читайте на тему: Не тільки дочка Сумської: у кого з зірок родичі живуть в Росії, мовчать або підтримують війну.

співачка з сином ДаніелемФото: instagram.com/tayanna_reshetnyak

Також виконавиця поділилася, що на один з крайніх разів спілкування з рідним батьком Даніель відреагував сльозами та тривожністю. На думку артистки, така ситуація трапилася через те, що хлопчик рідко бачить рідну людину:

"Суть не у розмові, а в тому, що син дуже рідко бачить свого батька. Мій син сам по собі дуже чутливий, і він, напевно, стримав стільки Багато емоцій, що вони у нього вилізли через певну тривожність після зустрічі з ним".

Нагадаємо, Єгор Гліб – українець, який до 20 років мешкав у Києві. Пізніше він перебрався до Росії, аби там зайнятися кар'єрою саундпродюсера.

У шлюбі з TAYANNA він був до 2014 року, а всього в офіційних стосунках вони прожили близько трьох років. Після розставання Решетняк зізналася, що була у цих відносинах жертвою домашнього насилля. Єгор після розлучення став зустрічатися із запроданкою Ані Лорак, з якою навіть якийсь час мешкав разом.

Читайте на нашому сайті: Шаманська звинуватила Ханумака у приниженні і наважилася розкрити правду про їхнє розлучення.

Єгор Гліб після розлучення був у стосунках з Ані ЛоракФото: instagram

Раніше співачка разом із сином приїжджали в ОАЕ, аби хлопчик мав змогу провести час з рідним батьком.

"У нього взагалі напливами прокидається любов до дитини. То він є, то його немає. Взимку, майже рік тому був такий наплив, бачилися з ним. Ми прилетіли в Дубай. Я хотіла, щоб Даніель із ним поспілкувався, побачився. І оскільки він пережив дуже великий стрес з початком повномасштабного вторгнення, я хотіла, щоб він душевно заспокоївся, побув з батьком трішки. Він побув. І ми поїхали назад", - коментувала це рішення зірка.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

На тлі чуток про погіршення стану онкохворого Чарльза палац зробив оптимістичну заяву

Букінгемський палац повідомив, що британський король Чарльз III, який лікується від раку, повертається до своїх королівських обов'язків

Винна я: Оля Цибульська повідомила про аварію і показала розбиту автівку

Українська співачка Оля Цибульська потрапила у ДТП в Києві та розбила свій автомобіль - артистка врізалася у паркувальний бар'єр

Усі зберігають оптимізм: друг онкохворого Чарльза III розповів про стан його здоров'я

Стан здоров'я Чарльз III, який лікується від онкології, погіршився - про це розповів друг короля - що відомо