Лайм

Куди зник співак Бондарчук, який у 2000-х випускав хіти і мріяв представити Україну на "Євробаченні"

Співак давно живе у США

Деякі українські артисти, які були дуже популярними у 2000-х, сьогодні зникли із публічного простору. Серед них - Євгенія Власова, Альона Вінницька, Діма Клімашенко та інші. Також давно нічого не чути про Василя Бондарчука, чиї хіти свого часу не сходили з радіо і телеефірів. Розповідаємо, де він зараз.

Василь Бондарчук Фото: instagram.com/bondarchuk_va/

Читайте також: Куди зник ARTIK - співак з України, який виступав у дуеті зі зрадницею Анною Асті.

Василь Бондарчук родом із міста Сквира Київської області. Сольну кар'єру він розпочав у 2007 році, хоча до цього виступав у мюзиклах, оперетах і театральних постановках. З 2007 по 2012 рік артист встиг випустити кілька російськомовних популярних пісень, які зробили його знаменитістю - "Серебром дождей", "Нежная", "Напополам" (дует з Іриною Білик).

Свого часу артист намагався пробитися на "Євробачення", брав участь в українських національних відборах 2007 та 2012 років. Однак кар'єра Бондарчука пішла на спад після завершення роботи із продюсером Юрієм Нікітіним у 2010 році.

"Я пішов спокійно і красиво, як належить стильному чоловікові. Без модних скандалів та криків піарників, але ми закінчили всі спільні проекти, і я хочу попрацювати сам", - говорив співак.

Стати успішним без підтримки досвідченого продюсера Василю не вдалося, і хоча він і стверджував, що його гонорари значно зросли під час самостійної роботи, телеканали і радіостанції не поспішали ставити в ротацію його нові пісні.

"Ми з Нікітіним потиснули один одному руки, закінчивши робочі відносини та будь-яке спілкування. У мене були моменти, коли переді мною зачиняли двері радіостанції, телеканали, але я знав, як вийти з цієї ситуації. Я ж розумію, що деякі просто неправильно сприймали інформацію, тому відмовлялися працювати. Але після роз'яснювальних бесід все завжди приходить у норму. Мені пощастило, і люди змінили думку про мене на краще", - говорив він.

Читайте також: Не лише Повалій: ще один артист-зрадник із України показав, як голосує за Путіна.

Фото: https://www.vasiliybondarchuk.com/

Коли пізніше у 2021 році Василь Бондарчук дав інтерв'ю виданню Marie Clair, він зізнався, що розрив із Нікітіним став у його кар'єрі найскладнішим етапом.

"Я стикався зі злетами та падіннями. Напевно, найскладнішим етапом стало припинення роботи з продюсером Юрієм Нікітіним. Я був дуже молодий і наївний, і ця ситуація стала великим уроком для мене, емоційним потрясінням, переосмисленням безлічі процесів і очікувань. Мушу сказати, дуже дорогим переосмисленням", - сказав він.

Коли співоча кар'єра Бондарчука зменшила оберти, він пробував себе у спорті, у 2013 році зайнявся бодібілдингом, брав участь у чемпіонатах України та Європі, де займав призові місця.

Фото: https://www.instagram.com/bondarchuk_va/

Наразі Василь Бондарчук живе у США, куди переїхав задовго до початку повномасштабної війни. Ще під час пандемії коронавірусу співак виходив на зв'язок із телеканалом "Прямий". Він розповів, що не є громадянином Америки, але повертатися на батьківщину не планує, мешкає і працює у Чикаго. У період локдауну артист "з'їдав свої запаси", які заробив раніше.

У Штатах співак Бондарчук живе не сам, а зі своєю родиною – дружиною та донькою. Обраницею артиста є співачка Катя Веласкес, яка була учасницею першої української "Фабрики зірок". Незабаром пара відсвяткує 20-річчя стосунків, адже їхній роман зав'язався у 2005 році, а вже у 2008-му вони стали батьками дівчинки, яку назвали Аріана-Селеста.

Читайте також: Що зараз з Мікою Ньютон – співачкою, яка лікувалася від раку та пішла з великої сцени.

Василь Бондарчук із дружиною Катею Веласкес та донькою Селестою Фото: https://www.instagram.com/bondarchuk_va/

Василь Бондарчук не надто активний у соцмережах, хоча час від часу публікує особисті знімки та анонси виступів. Після початку повномасштабної війни він не давав інтерв'ю, але в США брав участь у благодійних концертах на підтримку України.

У 2022 році співак виступав на заході з Альошею (Оленою Тополею), Златою Огнєвіч, Мікою Ньютон, Дмитром Ступкою та іншими українськими артистами. Також Бондарчук співав разом із Віталієм Козловським та Позитивом у Чикаго на благодійному вечорі, ведучими якого були Анатолій Анатоліч та Аліна Шаманська.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Усі зберігають оптимізм: друг онкохворого Чарльза III розповів про стан його здоров'я

Стан здоров'я Чарльз III, який лікується від онкології, погіршився - про це розповів друг короля - що відомо

Уклін всім героям: українські зірки вшанували пам’ять жертв трагедії на Чорнобильській АЕС

26 квітня 2024 року виповнюється 38 років з дня Чорнобильської аварії - зірки висловилися про річницю - фото

Ніхто не може мені заборонити: скандальна Алхім висловилася про мовне питання та ставлення до Путіна

Анна Алхім заявила, що перейде на українську, коли від неї всі відчепляться, а також зазначила, що Путін продовжує нагинати весь світ