Лайм

Леонардо Ді Капріо запідозрили у заручинах: на руці його дівчини помітили коштовну каблучку

Актор підігрів чутки про особисте життя

Леонардо Ді Капріо ніколи не був одружений. Натомість 49-річний актор регулярно змінює молодих дівчат-моделей, серед яких були Жизель Бюндхен, Бар Рафаелі, Тоні Гаррн та Каміла Морроне.

Зараз Ді Капріо зустрічається з 25-річною італійською моделлю Вітторією Черетті. Пара вже спровокувала чутки про заручини, оскільки на лівій руці дівчини помітили велику дорогоцінну каблучку, пише Page Six.

Читайте також: Для мене це честь: Ді Капріо підтримав фонд Олени Зеленської, аби допомогти дітям України.

Черетті виставила руку з каблучкою напоказ під час обіду з Ді Капріо в одному з ресторанів Лос-Анджелеса. Неясно, чи є вона обручкою, але зірка Vogue не носила цю прикрасу в жодному з останніх постів у Instagram.

Вперше про стосунки Ді Капріо та Черетті заговорили влітку 2023 року, коли їх помітили за поцілунком на танцполі в клубі на Ібіці. З того часу пара неодноразово з'являлася на публіці і навіть проводила час із родинами одне одного, але офіційних спільних виходів не робила.

Цікаво, що холостяк Ді Капріо ніколи не був проти шлюбу. В інтерв'ю журналу Parade у 2016 році Лео сказав: "Правда в тому, що шлюб неможливо передбачити. Його не можна спланувати. Це просто станеться тоді, коли це станеться".

Читайте також: Роберт Паттінсон та його наречена Сьюкі Уотерхаус вперше стали батьками.

Вітторія Черетті - одна з найпопулярніших моделей сучасності Фото: https://www.instagram.com/vittoria/

Вітторію Черетті вважають одним із головних облич нового покоління моделей. Італійка працює на подіумах з провідними світовими брендами – Alexander McQueen, Dolce & Gabbana, Armani, Prada, Versace, Yves Saint Laurent та багатьма іншими.

Про Романа Ді Капріо та Черетті стало відомо у 2023 році Фото: https://www.instagram.com/vittoria

Дівчина знімалася для обкладинок Vogue в Італії, США, Японії, Німеччині, Іспанії, Британії, Південній Кореї, Китаї, а також для Harper's Bazaar, Elle, Glamour та інших журналів. Також вона з'явилася на відмоій обкладинці Vogue разом із 39 "іконами моди", серед яких була російська модель Ірина Шейк у бра українського бренду.

Фото: instagram.com/britishvogue

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Усі зберігають оптимізм: друг онкохворого Чарльза III розповів про стан його здоров'я

Стан здоров'я Чарльз III, який лікується від онкології, погіршився - про це розповів друг короля - що відомо

Уклін всім героям: українські зірки вшанували пам’ять жертв трагедії на Чорнобильській АЕС

26 квітня 2024 року виповнюється 38 років з дня Чорнобильської аварії - зірки висловилися про річницю - фото

Ніхто не може мені заборонити: скандальна Алхім висловилася про мовне питання та ставлення до Путіна

Анна Алхім заявила, що перейде на українську, коли від неї всі відчепляться, а також зазначила, що Путін продовжує нагинати весь світ