Лайм

Роберт Паттінсон та його наречена Сьюкі Вотергаус вперше стали батьками

Закоханих заскочили під час спільної прогулянки

Відомий британський актор Роберт Паттінсон, який наприкінці минулого року заручився зі своєю обраницею, вперше став батьком. Акторка і модель Сьюкі Вотергаус народила первістка.

Цю новину повідомляє видання Daily Mail, а також публікує фото закоханих, зроблене під час їхньої прогулянки з немовлям. Молоду родину заскочили у Лос-Анджелесі, і вони були одягнені у кепки та сонцезахисні окуляри, ймовірно, аби мати змогу хоч трохи сховатися від публіки, проте їх все таки упізнали. На кадрах, які оприлюднило видання, можна побачити, як Паттісон котить візочок блідо-рожевого кольору. З цієї причини можна припустити, що у пари народилася донечка.

Читайте також: 51-річна Камерон Діаз повідомила про народження другої дитини і розкрила її стать.

Роберт Паттінсон і Сьюкі Вотергаус вперше стали батькамиФото: Getty Images

Однак залишається невідомим, коли саме Вотергаус стала мамою. В один з крайніх разів на публіці вона з'являлася наприкінці лютого, і тоді ще була із кругленьким животиком. Нині ж на знімку від інсайдерів можна розгледіти, що обраниця актора продовжує відновлення після пологів. Тим не менше, можна припустити, що дитина з'явилася на світ в кінці лютого або ж на початку березня.

Нагадаємо, Паттісон і Вотергаус у стосунках з 2018 року. Про те, що кохана актора вагітна, стало відомо минулої осені. Згодом у мережі почали говорити і про те, що пара збирається одружитися.

Читайте на тему: Багатодітна мама: Галь Гадот народила четверту дитину і назвала її символічне ім'я.

фото, після якого в мережі почали говорити, що пара збирається одружитисяФото: instagram.com/marlowetiger

У минулому 37-річний зірка "Сутінок" зустрічався зі своєю колегою, акторкою Крістен Стюарт, з якою розійшовся у 2012 році. ЗМІ писали, що вони розсталися нібито з тієї причини, що Стюарт зрадила Роберта з режисером фільму "Білосніжка та мисливець" Рупертом Сандерсом.

У вересні 2014 року Паттінсон став зустрічатися з виконавицею Талією Барнетт, відомою прихильникам під псевдонімом FKA twigs. Вони розійшлися у жовтні 2017 року.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Винна я: Оля Цибульська повідомила про аварію і показала розбиту автівку

Українська співачка Оля Цибульська потрапила у ДТП в Києві та розбила свій автомобіль - артистка врізалася у паркувальний бар'єр

Усі зберігають оптимізм: друг онкохворого Чарльза III розповів про стан його здоров'я

Стан здоров'я Чарльз III, який лікується від онкології, погіршився - про це розповів друг короля - що відомо

Уклін всім героям: українські зірки вшанували пам’ять жертв трагедії на Чорнобильській АЕС

26 квітня 2024 року виповнюється 38 років з дня Чорнобильської аварії - зірки висловилися про річницю - фото