Лайм

Українська акторка Ліза Василенко відновила стосунки з російським репером Моргенштерном

Пара вирішила більше не приховувати роман

Українська акторка Ліза Василенко відновила стосунки зі скандальним російським репером Моргенштерном. Нагадаємо, вперше про роман пари заговорили в травні минулого року.

Так, 14 лютого, в День усіх закоханих, артист оприлюднив допис в Instagram, який присвятив українці. Він показав спільні кадри з зіркою "Школи", а також подякував, що вона є у його житті.

Читайте також: Вийшла заміж за росіянина і мовчить про війну: куди зникла співачка Аліна Астровська.

Моргенштерн і Ліза ВасиленкоФото: instagram.com/morgen_shtern

Василенко відреагувала на романтичний пост та у коментарях під ним залишила смайлик у вигляді червоних сердець. Таким чином пара дала зрозуміти підписникам, що знову разом. Перші ж натяки на відновлення стосунків між ними з'явилися ще наприкінці січня, коли Ліза оприлюднила знімок, де було видно руку скандального росіянина.

Про роман акторки з Моргенштерном вперше заговорили в травні 2023 року. Тоді репер повідомив, що між ними все серйозно, і назвав Василенко "коханням свого життя". У жовтні того ж року з'ясувалося, що закохані розсталися, однак тепер, як можна побачити, вони зійшлися знову.

Що стосується позиції Лізи Василенко, то до повномасштабного вторгнення вона жила та працювала у Росії, через що неодноразово зіштовхувалася з хейтом. Також дівчина не соромилася заявляти про те, що "краще здохнути у РФ, ніж в Україні". Українських патріотів вона називала "тупими".

Читайте на тему: Як змінилися актори серіалу "Школа" і де вони знаходяться під час війни в Україні: фото.

Фото: instagram.com/morgen_shtern

Після початку після 24 лютого 2022 року Василенко спробувала відбілити репутацію: перепросила за сказані раніше слова та скоєні вчинки, а також виходила в Росії на "антивоєнні мітинги". Пізніше ці спроби з її боку припинилися, вона втекла з РФ та оселилася за кордоном.

Моргенштерн на початку повномасштабної російсько-української війни нібито продемонстрував антивоєнну позицію та навіть випустив трек на цю тему, за що його визнали "іноагентом" у Росії.

Фото: instagram.com/morgen_shtern

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Як змінилися прогнози букмекерів після першого півфіналу: які шанси в України

Букмекери оновили свої ставки на переможця "Євробачення-2024" – перше місце посідає Хорватія, Україна – четверте

В самій лише футболці представник Фінляндії здивував появою на сцені "Євробачення-2024"

Представник Фінляндії Windows95man показав епатажний номер у першому півфіналі "Євробачення-2024"

Трішки перестаралася: Jerry Heil розповіла, як отримала травму під час виступу на "Євробаченні-2024"

Jerry Heil отримала травму під час виступу на Євробаченні-2024 - співачка вийшла на зв'язок у соцмережах та розповіла про своє самопочуття