Лайм

Крістен Стюарт з'явилася на червоній доріжці у відвертому вбранні українського бренду: фото

Акторка обрала сміливий образ

Все більше світових зірок обирають речі українських дизайнерів для своїх публічних виходів і глянцевих фотозйомок. Американська акторка Крістен Стюарт з'явилася на прем'єрі нового фільму "Кохання, брехня і кровопролиття", в якому вона зіграла головну роль, у відвертому вбранні українського бренду.

На червону доріжку заходу, що відбувся 5 березня у Беверлі-Хіллз, Каліфорнія, зірка фільмів "Сутінки" та "Спенсер: Таємниця принцеси Діани" прийшла в чорному боді ультра-високого крою з відкритою спиною і на тонких бретельках українського бренду Better. Поверх нього акторка накинула чорний блейзер із підкоченими рукавами.

Читайте також: Дженніфер Лопес у відвертій сукні українського дизайнера зіграла наречену у новому кліпі.

Фото: Getty Images

Свій сміливий образ 33-річна Крістен доповнила чорними колготками і туфлями-човниками на високих підборах, а з аксесуарів обрала каблучки з білого дорогоцінного металу.

Фото: Getty Images

Better – бренд української стилістки та колишньої fashion-директорки Vogue UA Юлії Пеліпас, який вона запустила у 2020 році. Основа бренду – система переробки. Дизайнерка робить акцент на апсайклінгу, тобто вторинному використанні речей.

Речі українських брендів є у гардеробі багатьох голлівудських зірок. Знаменитості обирають вбрання наших дизайнерів для червоних доріжок, престижних церемоній, виступів на сцені, зйомок кліпів, фотосесій та інших публічних заходів.

Фото: Getty Images

Також світові зірки носять одяг українських дизайнерів у повсякденному житті. Одна з них – американська актрорка Келлі Разерфорд, яка є великою шанувальницею суконь-вишиванок. Нещодавно зірка серіалів "Пліткарка" та "Район Мелроуз" показала ліфтолук в сукні українського бренду GUNIA Project.

Раніше Ріта Ора у вбранні українського бренду прикрасила обкладинку L'officiel: фото.

Цікаві новини для вас:

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil