Лайм

Зірка "МастерШеф" заявив про "роман" з Поляковою, а потім записав вибачення: що відомо

Кулінар оскандалився у соцмережі

Учасник шоу "МастерШеф. Професіонали"-2" та "МастерШеф. Битва сезонів" Владислав Міцкевич зробив провокаційну заяву щодо його стосунків з Олею Поляковою, з якою разом вів проект "Він готує, вона керує".

В Instagram-"історіях" кулінар і телеведучий опублікував кілька пікантних фото та розпустив чутки про "роман" зі співачкою. Невдовзі Міцкевич видалив знімки та записав відеозвернення, в якому вибачився перед Поляковою та пояснив свій вчинок.

Читайте також: Просто зник: Полякова розповіла, як Олег Вінник підставив її після початку повномасштабної війни.

Оля Полякова і Влад Міцкевич на зйомках шоу "Він готує, вона керує" Фото: instagram.com/mitskevychvlad

Зірка "МастерШеф" заявив, що рік зустрічався з Олею Поляковою, а потім демонстративно викинув жіночі туфлі з вікна квартири, де він нібито півроку жив з виконавицею.

Фото: instagram.com/mitskevychvlad

"Півроку в цій квартирі, у мене лежить контракт, я можу показати. Скільки вона тут записала сторіз з цього ракурсу, і з цього. Для вас це був секрет. Ось вона приїхала до кінця забирати свої речі, вона з*балася з нашого дому. Наступне сторіз - доказ, що ми разом були", - заявив Міцкевич і виклав кілька фото, на яких цілується з нібито Олею Поляковою.

Фото: instagram.com/mitskevychvlad

Після скандальної заяви та "злитих" фото блогер записав вибачення. Він пояснив, що довгий час "сидить на антидепресантах", а свої нічні "сторіз" виклав під дією "міксу" препаратів і великої кількості міцного алкоголю.

"Зайшов в Інтернет і просто в шоці. Відверто вибачаюся, одразу кажу. Вже довгий час сиджу на антидепресантах. Це правда. Вчора я вирішив трішечки міксанути з алкоголем і міксанув дві пляшечки віскаря. У мене зірвало дах. Наговорив просто к*нченого наклепу та брехні", - сказав Влад.

Фото: instagram.com/mitskevychvlad

Пояснюючи свій вчинок, він заявив, що довго мав фінансовий конфлікт з Поляковою, і таким чином вирішив їй помститися.

"Ми з Олею довгий час працювали і у нас був конфлікт, жорсткий, на фінансовій основі, в якому ми не знайшли спільної мови. Розср*лися. І я вирішив просто наговорити страшної нісенітниці. Тому я вибачаюсь, не поширюйте цю всю хр*нь", - сказав Міцкевич.

Потім блогер вибачився перед співачкою та її сім'єю, а також перед своєю дівчиною. "Я просто не розумію, що я цим хотів добитися: чи хайпанути, чи зробити проблеми для Олі, не розумію. Тому вибачаюсь", - заявив він.

Оля Полякова на скандал не відреагувала, але піарниця співачки в коментарі OBOZ.UA сказала, що "їм нічого додати до пояснень Міцкевича".

Фото: instagram.com/polyakovamusic

Раніше Оля Полякова відповіла на чутки про роман з військовим Михайлом Діановим.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Представниці України на "Євробаченні-2024" провели другу репетицію в Мальме: фото

Україна провела другу репетицію на сцені "Євробачення-2024" - як виступили alyona alyona і Jerry Heil

Таню Муіньо – постановниця номера alyona alyona і Jerry Heil на "Євробаченні-2024": що кажуть артистки

Таню Муіньо, яка співпрацює зі світовими зірками, є постановницею номера alyona alyona і Jerry Heil для Євробачення-2024

Актор Юрій Феліпенко поділився, як проходять його військові навчання у батальйоні "Ахіллес"

Актор Юрій Феліпенко висловився про навчання в підрозділі Ахіллес та сталення до акторської професії після мобілізації