Лайм

Просто зник: Полякова розповіла, як Олег Виннник підставив її після початку повномасштабної війни

Знаменитість не приховує, що колега її сильно розчарував

Оля Полякова розповіла про своє ставлення до Олега Винника, який вже два роки мешкає у Німеччині. Так, вона поділилася, що напередодні повномасштабної війни разом з артистом записала спільне рекламне відео, яке потім стало причиною конфлікту між ними.

У коментарі Times of Ukraine співачка пояснила, що у минулому заспівала з Винником пісню "Длинноногое счастье", а також зняла ролик до неї. Кошти на зйомки були видані масштабною компанією в обмін на рекламну інтеграцію. Зірка не назвала точну суму, про яку йдеться, проте приблизна вартість відеороботи досягла відмітки в 150 тисяч євро.

Читайте також: Wellboy розповів, як помирився зі своїм лейблом після судів і звинувачень у співпраці з росіянами.

Оля Полякова і Олег Винник Фото: instagram.com/polyakovamusic

"Я б не потисла руку Олегу Виннику. Не тому, що він втік чи не втік. Це, знаєте, діло кожного. Хоча, звісно, таке собі діло. Він мене підставив. У нас з Олегом був спільний трек – "Длинноногое счастье", - коментує ситуацію Полякова. - Це те, що потім в мене перетворилося в "Чарівні очі", уже мою сольну пісню. Але перед війною ми зробили дуже-дуже крутезне відео, на яке нам під рекламу дуже велика компанія виділила кошти. І ми зняли дуже дороге красиве відео".

Після початку повномасштабної російсько-української війни випускати музичну роботу у тому вигляді, в якому вона була, стало неможливим. Точно так само, як і переробити її, оскільки Винник зник і перестав виходити на зв'язок. У цей час компанія, яка вклала гроші у проект, попросила їх повернути. В підсумку виконавиця залишилася сама з цією проблемою, і уже два роки розбирається з даним питанням.

"І коли це все сталося, і треба було якось перероблювати це все діло – Олег зник. І я сама за ті кошти вже два роки розбираюся з тією компанією. Тому тобі, Олеже, я б руки не подала", - говорить знаменитість.

Читайте на тему: Нікого не копіюю: "клон" Олега Винника прокоментував свою схожість зі співаком.

Фото: instagram.com/olegg.vynnyk

Також раніше Полякова в цілому коментувала позицію Винника і говорила, що після лютого 2022 року спілкувалася із чоловіком лише один раз. Наразі вона не слідкує за його життям і не знає, що із ним. При цьому у квітні 2023-го артистка зауважувала, що не береться засуджувати людей, оскільки не володіє подробицями всієї їхньої ситуації:

"Я нічого про нього не знаю. Зовсім. Ми не спілкуємося. Ми спілкувалися один раз на початку повномасштабного вторгнення. Я не знаю, що з ним відбувається. Я вважаю, що його прихильники мають право знати, що з ним відбувається, - зазначала Полякова. - Я не можу засуджувати людей, я ж не знаю, що з ним. Він живий взагалі? Може він не може говорити? Я чула, що він хворіє. Хто його знає, що з ним відбувається".

  • Тим часом після чуток про онкологію Винник розповів про свою рідкісну хворобу і її симптоми.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

На тлі чуток про погіршення стану онкохворого Чарльза палац зробив оптимістичну заяву

Букінгемський палац повідомив, що британський король Чарльз III, який лікується від раку, повертається до своїх королівських обов'язків

Винна я: Оля Цибульська повідомила про аварію і показала розбиту автівку

Українська співачка Оля Цибульська потрапила у ДТП в Києві та розбила свій автомобіль - артистка врізалася у паркувальний бар'єр

Усі зберігають оптимізм: друг онкохворого Чарльза III розповів про стан його здоров'я

Стан здоров'я Чарльз III, який лікується від онкології, погіршився - про це розповів друг короля - що відомо