Лайм

Аня Тейлор-Джой показала фото свого таємного весілля і здивувала виглядом святкового "торта"

Закохані почали зустрічатися у 2021 році

Американська акторка Аня Тейлор-Джой підтвердила одруження з музикантом Малкольмом Макреєм. Виявляється, закохані пішли під вінець ще два роки тому - у квітні 2022-го.

З нагоди особливої дати знаменитість оприлюднила в Instagram серію весільних кадрів, на яких показала щасливі моменти. Для весільної церемонії дівчина обрала пишну сукню приємного бежевого відтінку, а також довгу фату. Завершили святковий образ зібране на потилиці волосся та об'ємний букет кольорових квітів.

Читайте також: Голлівудський холостяк: чи правдиві чутки про заручини Леонардо Ді Капріо з відомою моделлю.

Аня Тейлор-ДжойФото: instagram.com/anyataylorjoy

Окрім вбрання, зірка здивувала і пригощеннями, які були на столі. На одному з опублікованих кадрів можна побачити "анатомічно правильні торти серця", як зазначила сама акторка. "Так, я вампір Лестат", - також зауважила вона, ймовірно, згадуючи центрального персонажа серії романів Енн Райс "Вампірські хроніки".

страва, яку акторка назвала "анатомічно правильним тортом серця"Фото: instagram.com/anyataylorjoy

"Два роки тому, 1 квітня, я таємно вийшла заміж за свого найкращого друга в Новому Орлеані. Магія того дня назавжди увійшла в кожну клітинку мого єства. З другою (першою) річницею, моє кохання. Ти найкрутіший", - зізналася у почуттях до коханого Тейлор-Джой.

Фото: instagram.com/anyataylorjoy

Читайте на тему: Роуз Генбері відповіла на чутки про роман з принцом Вільямом на тлі теорій про "зникнення" Кейт.

Що відомо про стосунки Ані Тейлор-Джой і Малкольма Макрея

У мережі можна знайти інформацію стосовно того, що акторка та виконавець познайомилися на вечірці на честь виходу серіалу "Ферзевий гамбіт" на початку 2021 року. Після цього музикант презентував пісню під назвою "Справді хочу бачити тебе знову", яку присвятив своїй коханій. В березні 2022 року пара вперше разом прийшла на вечірку у Голлівуді, а через місяць їх побачили на червоній доріжці прем'єри стрічки "Північник".

Весільна церемонія, яку вони довгий час тримали у секреті, проходила у Венеції. На святі були присутні близько 150 гостей. У їх числі були Кара Делевінь, Джулія Гарнер, Майлз Теллер, Еван Росс, Ніколас Голт, Браяна Голлі та інші.

Аня Тейлор-Джой найбільше відома за роллю у серіалі "Ферзевий гамбіт"Фото: instagram.com/anyataylorjoy

Також у Вікіпедії зазначається, що весільна церемонія закоханих відбулася через рік після того, як у ЗМІ вперше почали з'являтися підозри щодо цього. В мережі писали, що Макрей та Тейлор-Джой провели тихе приватне весілля в будівлі суду США, і з того часу акторка почала представляти музиканта як свого чоловіка.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! ідписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Дружина Віктора Розового розповіла про його реабілітацію після серйозного поранення на фронті

Що відомо про стан здоров'я коміка Віктора Розового, який отримав важку травму - захисник планує реабілітацію за кордоном

Позитив після тривалого мовчання розсекретив свою кохану: хто підкорив серце виконавця

Олексій Завгородній із гурту Время и Стекло підтвердив роман з танцівницею Юлією Сахневич - артист показав романтичне відео

Герцогиня Единбурзька, яка приїхала до Києва, зустрілася з Зеленськими: що відомо про її візит

В Україну вперше з 2014 року приїхала представниця королівської родини герцогиня Единбурзька - що відомо про її поїздку, фото та подробиці