Лайм

Голлівудський холостяк: чи правдиві чутки про заручини Леонардо Ді Капріо з відомою моделлю

Пара зустрічається менше року

Днями дівчина Леонардо Ді Капріо Вітторія Черетті засвітила на підмізинному пальці лівої руки каблучку, чим спровокувала чутки про заручини з голлівудським актором.

Джерела видання Page Six повідомили, що 49-річний Ді Капріо поки не збирається розставатися зі статусом завидного холостяка, тому в чутках про його заручини з 25-річною моделлю немає жодної краплі правди.

Читайте також: Роберт Паттінсон та його наречена Сьюкі Уотерхаус вперше стали батьками.

Фото: Getty Images

Нагадаємо, розмови про ймовірне одруження актора з'явилися після того, як папараці сфотографували пару в одному з ресторанів Лос-Анджелеса. Черетті виставила руку напоказ, не приховуючи на пальці велику дорогоцінну каблучку. Раніше цю прикрасу на моделі не бачили.

Про роман Леонардо Ді Капріо з італійською моделлю вперше заговорили влітку минулого року, коли їх помітили за поцілунком в клубі на Ібіці.

У лютому інсайдер повідомляв виданню, що їхні почуття охолонули після того, як Ді Капріо був помічений на вечірці у Лас-Вегасі разом із Томом Бреді та Тобі Магуайром. Однак джерело тоді стверджувало, що зірка Голлівуду та зірка Vogue разом.

На недавній вечірці Vanity Fair на честь "Оскара" Вітторія Черетті була помічена сама. Леонардо Ді Капріо, за словами інсайдерів, теж був запрошений, але на афтепаті актора не було.

Фото: instagram.com/vittoria

Відомо, що 49-річний Ді Капріо ніколи не був одружений, проте дівчат-моделей змінює регулярно. Водночас проти шлюбу актор ніколи не був. "Правда в тому, що шлюб неможливо передбачити. Його не можна спланувати. Це просто відбудеться тоді, коли це відбудеться", - говорив він в інтерв'ю журналу Parade у 2016 році.

Читайте також: Для мене це честь: Ді Капріо підтримав фонд Олени Зеленської, аби допомогти дітям України.

25-річна італійка Вітторія Черетті, яку вважають однією з головних облич нового покоління моделей, була заміжня за італійським діджеєм Маттео Міллері з 2020 по червень 2023 року.

Фото: instagram.com/vittoria

Раніше Яна Соломко, яка під час війни втекла з Росії до США, вийшла заміж та показала чоловіка.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Усі зберігають оптимізм: друг онкохворого Чарльза III розповів про стан його здоров'я

Стан здоров'я Чарльз III, який лікується від онкології, погіршився - про це розповів друг короля - що відомо

Уклін всім героям: українські зірки вшанували пам’ять жертв трагедії на Чорнобильській АЕС

26 квітня 2024 року виповнюється 38 років з дня Чорнобильської аварії - зірки висловилися про річницю - фото

Ніхто не може мені заборонити: скандальна Алхім висловилася про мовне питання та ставлення до Путіна

Анна Алхім заявила, що перейде на українську, коли від неї всі відчепляться, а також зазначила, що Путін продовжує нагинати весь світ