Лайм

Роуз Генбері відповіла на чутки про роман з принцом Вільямом на тлі теорій про "зникнення" Кейт

Маркіза Чолмонделі порушила мовчання

На тлі "зникнення" Кейт Міддлтон королівські пліткарі пов'язали планову операцію принцеси Уельської з Роуз Генбері, яку багато років називали ймовірною коханкою принца Вільяма. 40-річна маркіза відреагувала на звинувачення у романі з 41-річним спадкоємцем британського престолу.

Генбері через своїх адвокатів повідомила виданню Business Insider, що чутки про любовний зв'язок з Вільямом "абсолютно хибні".

Читайте також: У ЗМІ повідомили про смерть короля Чарльза: що відомо про цей фейк.

Роуз Генбері Фото: Getty Images

Хоча чутки про роман між старшим сином короля Чарльза та маркізою Чолмонделі з'явилися ще у 2019 році, вони розгорілися після того, як Кенсінгтонський палац оголосив, що 42-річна принцеса Уельська перенесе операцію на черевній порожнині у січні 2024 року.

Довга відсутність Міддлтон на публіці змусила багатьох будувати теорії, що її шлюб з Вільямом тріщить по швах. Ситуацію зі "зникненням" Кетрін прокоментував комік Стівн Колбер під час одного з епізодів свого ток-шоу "Пізнє шоу зі Стівеном Колбером".

"Королівство схвильоване зникненням Кейт Міддлтон. Тепер інтернет-сищики припускають, що відсутність Кейт може бути пов'язана з романом її чоловіка та майбутнього короля Англії Вільяма", - почав він.

"Отже, я думаю, ми всі знаємо, хто ця ймовірна інша жінка. Скажіть це зі мною - маркіза Чолмонделі - яке гарне ім'я! О, вибачте, мені сказали, що насправді це вимовляється як Чамлі. Згідно з таблоїдами того часу, коли Кейт зіткнулася з Вільямом з цього приводу, він пожартував, сказавши, що нічого такого не було. Завжди хороша відповідь, коли твоя дружина звинувачує тебе в зраді", - пожартував Колбер.

Принц Вільям з дружиною Фото: instagram.com/princeandprincessofwales

Представник Міддлтон повідомив виданню Page Six, що вона все ще відновлюється після планової операції на черевній порожнині і не повернеться до своїх обов'язків до Великодня.

Це сталося за тиждень після того, як принцеса Уельська опублікувала "змінену" фотографію себе з трьома дітьми на честь Дня матері. Окрім невдалого фотошопу, майбутня королева також не вдягла свою легендарну обручку з сапфіром та діамантом.

Кейт Міддлтон Фото: instagram.com/princeandprincessofwales

Дізнайтеся також, що відомо про місцезнаходження та стан принцеси Уельської.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз співачка Лавіка, яка була дружиною Вови Борисенка і намагалась потрапити на "Євробачення"

Співачка Лавіка створила свій гурт, займається психотерапією та волонтерською діяльністю - що відомо про життя артистки

Перший в житті: Наталія Могилевська зворушила подарунком для 4-річної прийомної доньки

27 квітня свій 4-й день народження відзначає молодша донька Наталії Могилевської, яку співачка зі старшою сестрою удочерила під час війни

На тлі чуток про погіршення стану онкохворого Чарльза палац зробив оптимістичну заяву

Букінгемський палац повідомив, що британський король Чарльз III, який лікується від раку, повертається до своїх королівських обов'язків