Лайм

Україна втрачає позиції: що відбувається з рейтингом фаворитів "Євробачення-2024"

Букмекери вкотре оновили свої прогнози

До старту "Євробачення-2024" залишився місяць, і букмекери активно оновлюють свої прогнози на переможця. Шанси України, яка довго утримувала позицію лідера, продовжують зменшуватися.

За даними сайту Eurovisionworld, Alyona Alyona і Jerry Heil, які днями були на четвертій позиції, опустилися на рядок нижче. Наразі представниці України з коефіцієнтом 9% посідають 5 місце у таблиці прогнозів.

Читайте також: На "Євробаченні-2024" оголосили нові правила голосування: що змінилося.

Фото: instagram.com/thejerryheil/instagram.com/alyona.alyona.official

Фаворитом букмекерських ставок, як і раніше, залишається співак Nemo зі Швейцарії, який несподівано вирвався вперед і змістив попереднього лідера Baby Lasagna з Хорватії. Замикає трійку лідерів італійська співачка Анджеліна Манго – перша жінка, яка представить Італію на "Євробаченні" за останні 8 років.

На четвертому місці, станом на 3 квітня, - представник Нідерландів Joost Klein, який випередив українських артисток на 1%.

До десятки лідерів також увійшли співак з Бельгії Mustii (5%), представник Франції Slimane (4%), грецька співачка Маріна Сатті (3%), конкурсантка з Ізраїлю Еден Голан (2%), австрійська співачка Kaleen (2%).

Фото: eurovisionworld.com

Нагадаємо, "Євробачення-2024" відбудеться у Мальме (Швеція). Перший півфінал пройде 7 травня, другий – 9 травня, а гранд-фінал – 11 травня 2024 року. Представниці України виступатимуть у першому півфіналі під номером 5.

Alyona Alyona і Jerry Heil представлять Україну з піснею Teresa & Maria, яка окрім мільйонів прослуховування на стрімінгових сервісах зібрала чимало хейту. У пісні переможниць українського відбору є такі слова: "З нами мама Тереза і Діва Марія. Босі, ніби по лезу, йшли по землі" . Ці рядки викликали неоднозначну реакцію слухачів. Артисток критикували за згадування у тексті черниці, "святий" образ якої викликає суперечки.

Раніше представниця Ізраїлю на Євробаченні-2024, яка жила в Росії, випустила конкурсну пісню.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Актор Юрій Феліпенко поділився, як проходять його військові навчання у батальйоні "Ахіллес"

Актор Юрій Феліпенко висловився про навчання в підрозділі Ахіллес та сталення до акторської професії після мобілізації

alyona alyona і Jerry Heil поділилися емоціями від першої репетиції на сцені "Євробачення-2024": відео

alyona alyona і Jerry Heil провели першу репетицію на сцені Євробачення-2024 - артистки розповіли про правки та сценічні костюми

Зі мною все гаразд: Чарльз III висловився про свій стан під час відвідування онкологічного центру

Чарльз III повернувся до королівських обов'язків та відвідав онкологічний центр - король сказав, що почуває себе добре