Лайм

Хто виграє "Євробачення-2024": з'явився новий фаворит, і це не Україна

Ця країна вперше очолила рейтинг букмекерів

Букмекери оновили прогноз на фінал "Євробачення-2024", і тепер у рейтингу з'явився новий лідер. Україна в таблиці прогнозів посідає високу позицію, проте шанси на перемогу у конкурсі знизилися ще більше.

За даними сайту Eurovisionworld, фаворитом букмекерських ставок стала Швейцарія. Країну представить 24-річний співак Немо Метлер, більш відомий як Nemo. Музикант грає на скрипці, фортепіано та барабанах, пише пісні не лише для себе, а й для інших артистів.

Читайте також: "Євробачення-2024": представниця з Ізраїлю, яка жила в Росії, випустила конкурсну пісню.

Фото: instagram.com/nemothings

У своїй музиці Немо торкається таких тем, як гендерна ідентичність, психічне здоров'я та пошук свого місця в цьому світі. У 2023 році співак оголосив себе небінарною людиною.

На "Євробаченні-2024" Nemo виступить з піснею The Code, яка розповідає про особистий пошук себе та власну ідентичність, а також про те, яку свободу дарує самосвідомість.

Другим, за прогнозом букмекерів, став представник Хорватії Baby Lasagna (справжнє ім'я – Марко Пуришич), який деякий час вважався кандидатом на перемогу. 28-річний хорватський співак має багаторічний професійний досвід у музиці, тому використовує його, щоб грати з різними жанрами.

У Мальме виконавець поїде з піснею Rim Tim Tagi Dim – розповідь про подорож молодого хлопця з Хорватії у пошуках світлого майбутнього в іншій країні.

Третій рядок таблиці прогнозів займає 22-річна співачка Анджеліна Манго, яка представить Італію - країна вперше за 8 років відправляє на "Євробачення" жінку. Виконавиця виграла 74-й італійський фестиваль у Сан-Ремо, і за традицією автоматично стала представницею Італії на пісенному конкурсі.

На "Євробаченні-2024" Анджеліна Манго виступить з піснею La noia ("Скука"), яку написала у співавторстві з реперкою Мадам та продюсером на ім'я Дардаст.

"Нудьга вважається річчю негативною, але насправді це той час, який ви присвячуєте собі, - каже Анджеліна. - Між життям, повним злетів і падінь, і життям, повним нудьги, я завжди оберу життя, що складається зі злетів і падінь, але завжди залишу собі час для нудьги".

Україна, яка тривалий час утримувала позицію лідера, згодом посідала другий і третій рядок, опустилася на четверте місце. Шанси Alyona Alyona і Jerry Heil перемогти на "Євробаченні-2024" наразі становлять 10%. Втім, українські артистки досі тримаються у п'ятірці лідерів, яку замикає представник Нідерландів Joost Klein.

Фото: eurovisionworld.com

Нагадаємо, "Євробачення-2024" відбудеться у шведському місті Мальме. Перший півфінал пройде 7 травня, другий – 9 травня, а гранд-фінал – 11 травня 2024 року. Представниці України з піснею Teresa & Maria вийдуть на сцену у першому півфінал під номером 5.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Актор Юрій Феліпенко поділився, як проходять його військові навчання у батальйоні "Ахіллес"

Актор Юрій Феліпенко висловився про навчання в підрозділі Ахіллес та сталення до акторської професії після мобілізації

alyona alyona і Jerry Heil поділилися емоціями від першої репетиції на сцені "Євробачення-2024": відео

alyona alyona і Jerry Heil провели першу репетицію на сцені Євробачення-2024 - артистки розповіли про правки та сценічні костюми

Зі мною все гаразд: Чарльз III висловився про свій стан під час відвідування онкологічного центру

Чарльз III повернувся до королівських обов'язків та відвідав онкологічний центр - король сказав, що почуває себе добре