Лайм

Після виїзду з України Потап виступить у Німеччині на вечірці "Російське ретро"

Артист потрапив у новий скандал

Олексій Потапенко (Потап), який уже довгий час перебуває за межами України, потрапив у новий скандал. Ім'я музиканта з'явилося на афіші клубу Prime у німецькому місті Білефельд. Згідно з анонсом, Потап виступить 13 квітня на вечірці "Російське ретро" з російськомовними піснями проектів "Потап и Настя", "Время и Стекло", Mozgi.

Читайте також: Все, що він робить – крінж: ведуча Аліна Доротюк назвала Потапа "найзашкварнішою" зіркою.

Афіша концерту Потапа на вечірці "Російське ретро" Фото: prime-night.de

Блогер Богдан Бесплов, який звернув увагу на скандальну афішу, зазначив, що Потап не міг не знати про формат заходу, оскільки він представлений як зірка "російського ретро".

Анонс концерту Потапа можна знайти не лише на сайті нічного клубу, а й у соціальних мережах. Про виступ було заявлено ще 25 березня.

Фото: facebook.com/PRIME.Bielefeld/

До речі, у німецькому клубі Prime регулярно відбуваються заходи для російської публіки за участю артистів із РФ. Наприклад, у 2024 році там виступали Б'янка та Міша Марвін – брат української співачки TAYANNA, який мовчить про війну, живе у Москві та співпрацює з лейблом путініста Тіматі.

Читайте також: Дружина російського співака показала, як відпочиває разом із Потапом у Дубаї: фото та відео.

У березні 2024 року там виступали росіяни Galibri & Mavik, які присвячують пісні Стівену Сігалу - поплічнику Путіна та війни в Україні, який фотографувався на тлі в'язниці в Оленівці, де росія вбила українських військовополонених.

У клубі, де анонсовано концерт Потапа, регулярно виступають артисти з РФ Фото: https://www.instagram.com/primebielefeld/

На своїй сторінці в Instagram Потап не анонсував концерту для росіян. Себе в соцмережах він представляє як успішного бізнесмена, який розвиває музичну індустрію та IT-бізнес за кордоном. Потап регулярно публікує фотографії у США, ОАЕ, Іспанії та інших країнах, а також заявляє про те, що "сплачує податки в Україні". 42-річний артист, який хвалився своїм контрактом добровольця ТрО, не пояснював, на яких підставах він виїхав із країни.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Ніно Катамадзе - грузинська співачка, яка планувала переїхати жити в Україну під час війни

Грузинська співачка Ніно Катамадзе, яка рік тому заявляла про плани переїхати до України, заявила, що залишиться в Грузії, щоб продовжувати допомагати українцям

Травесті-діва Монро прокоментувала ставлення до можливої мобілізації після прийняття нового закону

Після ухвалення нового закону про мобілізацію трансгендерна Діва Монро заявила, що готова відвідати ТЦК

Хто виступатиме у першому півфіналі "Євробачення-2024": пісня України та інших країн-учасниць

Коли виступатиме Україна на "Євробаченні-2024" - пісня alyona alyona і Jerry Heil та інших учасників першого півфіналу, що відбудеться 7 травня