Лайм

Усе, що він робить - крінж: ведуча Аліна Доротюк назвала "найзашкварнішу" українську зірку

Інтерв'юерка висловилася про артистів

Зіркова журналістка Аліна Доротюк, яка взяла інтерв'ю у багатьох відомих артистів, назвала Потапа (Олексія Потапенка) "найзашкварнішою" зіркою українського шоубізнесу.

В інтерв'ю Жені Фешаку для "33 питання від Люкс ФМ" інтерв'юерка сказала, що діяльність репера і продюсера в період повномасштабної війни викликає найбільше запитань.

Читайте також: Потап у Маямі похизувався фото з нареченим Меган Фокс, яка принизила українок.

Фото: instagram.com/dorotiuk_

"Все, що він робить, і все, що він транслює останнім часом у своїх соціальних мережах, для мене – крінж", - сказала Аліна Доротюк, авторка і ведуча однойменного YouTube-каналу.

Журналістка додала, що запрошувала Потапа на інтерв'ю, але команда артиста їй відмовила. Інтерв'юерка зізналася, що їй незрозуміло, чому музикант після низки скандалів не хоче дати пояснення українцям.

"Я не розумію, чому він не прийде [на інтерв'ю]. Можна не до мене приходити, можна до своєї подруги Маші Єфросиніної. І просто щиро розповісти, що з ним відбувається. Чесно, не розумію", - висловилася вона.

Нагадаємо, після початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну Потапа критикували за відсутність у країні, скандальну пісню про волонтерів і "заочний" вступ до тероборони. Музикант довго не відповідав на обурення українців, а в жовтні 2023 року зачитав реп про всі скандали, які зіпсували його репутацію. У 2024 році музикант продовжує жити та безперешкодно працювати за кордоном.

Фото: instagram.com/realpotap

Аліна Доротюк також назвала двох українських знаменитостей, які просили гонорар за інтерв'ю – співачка Санта Дімопулос і телеведуча Оля Фреймут. Журналістка уточнила, що ці історії трапилися ще до 24 лютого 2022 року, коли вона мала інший YouTube-канал і працювала у проекті "Зірковий шлях".

"Менеджер Санти Дімопулос просив 5000 євро за годину інтерв'ю. Я знаю, що Оля Фреймут просила у нашого канального гостьового теж. Не пам'ятаю, яка сума, але там взагалі за 40 хвилин інтерв'ю вимірювалося. Сума була така досить пристойна", - сказала Доротюк.

Читайте також: Аліна Доротюк і Alyona Alyona можуть подати до суду на Іванова і Петрова через публічні приниження.

Ведуча додала, що наразі такого немає. З початком повномасштабної війни в Україні "інститут зірок" зник.

"Є публічні люди, а є – люди. Зараз усі рівні. Максимально треба донатити, допомагати, і зараз уже про якісь гонорари, суми гонорарів взагалі не йдеться, – зазначила вона. – Тоді, звичайно, ніхто їх не записав. Як бачите, у мене на YouTube-каналі DOROTHY немає ні Олі Фреймут, ні Санти Дімопулос".

Раніше Санта Дімопулос похизувалася, як гуляє на вечірці дочки російського олігарха.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Ніно Катамадзе - грузинська співачка, яка планувала переїхати жити в Україну під час війни

Грузинська співачка Ніно Катамадзе, яка рік тому заявляла про плани переїхати до України, заявила, що залишиться в Грузії, щоб продовжувати допомагати українцям

Травесті-діва Монро прокоментувала ставлення до можливої мобілізації після прийняття нового закону

Після ухвалення нового закону про мобілізацію трансгендерна Діва Монро заявила, що готова відвідати ТЦК

Хто виступатиме у першому півфіналі "Євробачення-2024": пісня України та інших країн-учасниць

Коли виступатиме Україна на "Євробаченні-2024" - пісня alyona alyona і Jerry Heil та інших учасників першого півфіналу, що відбудеться 7 травня