Лайм

88-річного Алена Делона помістили під посилену опіку: тепер актор не може розпоряджатися майном

Адвокати зірки не схвалюють таке рішення

Алена Делона, якого наприкінці січня суд визнав недієздатним, помістили під посилену опіку. Після відповідного рішення знаменитість більше не може розпоряджатися власним майном, натомість це право переходить його законному опікуну, якого призначає суд.

Про це розповідає видання Lefigaro. Засідання щодо цього питання пройшло у французькому муніципалітеті Монтаржі на початку місяця. Тепер доходи та власність знаходяться у розпорядження опікуна актора, ім’я якого залишається засекреченим. Відомо, що така заборона може бути дійсною до п'яти років, після чого суд знову може її продовжити.

Читайте також: Як змінився Брюс Вілліс після того, як у нього діагностувати деменцію: фото.

Ален Делон має проблеми зі здоров'ям після перенесеного інсультуФото: instagram

Тим часом адвокати зірки не в захваті від такої ситуації: "Ми ставимо під сумнів необхідність такого обмежувального та примусового заходу. Ми чекаємо, чи подасть пан Делон апеляцію чи ні".

Що стосується дітей знаменитості, то їх позбавили можливості доглядати за ним. Вони не мають права втручатися і у питання щодо проведення медичних маніпуляцій, необхідних 88-річному чоловікові.

"Це дозволить третій стороні допомогти Алену Делону з його медичними обстеженнями. Суддя визнав необхідним позбавити дітей Делона керувати медичними обстеженнями їхнього батька", - висловлювався про це адвокат колишньої супутниці Делона Хіромі Роленн. Під захист суду Делон, як відомо потрапив через стан здоров'я, однак, попри опіку, він міг розпоряджатися власним майном, за винятком продажу.

Читайте на тему: Дуже важко і емоційно: хвора на рак Шеннен Догерті зізналася, що готується до смерті.

Режисера помістили під посилену опіку у тому числі і на тлі судових конфліктів, які були ініційовані його нащадками. Нагадаємо, старший син Делона Еноні заявляв, що у 2023 році батько "міг відсвяткувати своє останнє Різдво", а сестру та брата звинуватив у тому, що ті приховували правду стосовно істинного самопочуття їхнього батька, а також не показували реальні результати його медичних обстежень.

Ален Делон в молодостіФото: instagram

У 2019-му році Делон пережив інсульт, після чого його стан здоров'я став значно погіршуватися. У березні 2022 року Ентоні говорив, що його батько хоче попрощатися з життям за допомогою евтаназії.

Ален Делон - французько-швейцарський актор, кінопродюсер, сценарист і режисер. Ветеран першої індокитайської війни. Вважається не лише зіркою та секс-символом європейського кінематографа, а й "найкрасивішим актором кіно за всю історію". У жовтні 2022 року вперше від 2021 року з'явився на публіці, щоб висловити слова підтримки Україні.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Макс Михайлюк - герой "Холостяка", який розповідав, що йому не дали стати пілотом F-16

Макс Михайлюк з дружиною Дашею Хлистун та двома дітьми живе в Канаді - чоловік говорив, що хотів стати пілотом f-16 в Україні

Опанував професію авіатехніка: соліст гурту NAHABA розповів про свою службу в Повітряних силах

Соліст гурту NAHABA Андрій Науменко півроку служить у Повітряних силах - виконавець розповів про навчання та професію, яку освоїв

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита