Лайм

Без Кейт Міддлтон, яка лікується від раку: королівська родина з'явилася на Великодній службі

Сім'я принца та принцеси Уельських пропустили традиційний вихід

31 березня християни західного обряду відсвяткували Великдень-2024, з нагоди якого король Великобританії Чарльз здійснив перший великий публічний вихід після початку лікування раку. Монарх очолив королівську родину на великодній церковній службі у Віндзорському замку.

Читайте також: Онкохворий король Чарльз зворушливо підтримав Кейт Міддлтон після її заяви про рак.

Король Чарльз та королева Камілла Фото: https://www.instagram.com/theroyalfamily/

75-річний король та його 76-річна дружина Камілла прибули до каплиці Святого Георгія, а компанію їм склали інші члени королівської родини: принц Едвард та його дружина Софі, принцеса Анна та її чоловік сер Тім Лоуренс, принц Ендрю та його колишня дружина Сара Фергюсон, яка також лікується від раку.

Принц Едвард та його дружина герцогиня Софі Фото: https://www.instagram.com/theroyalfamily/

Британський принц Ендрю, віце-адмірал Тімоті Лоуренс, принцеса Анна та Сара Фергюсон біля каплиці Святого Георгія у Віндзорському замку Фото: Getty Images

Виконуючи рекомендації лікаря, Чарльз і Камілла під час служби сиділи окремо від інших родичів, щоб зменшити ризик зараження короля респіраторними захворюваннями. Також за розпорядженням лікарів ні Чарльз, ні Камілла не влаштовували приватний сімейний обід після служби.

Королю Чарльзу рекомендували уникати скупчення людей, оскільки він лікується від раку Фото: https://www.instagram.com/theroyalfamily/

На службі були відсутні кілька ключових членів королівської родини - принц Вільям, Кейт Міддлтон та їхні діти - 10-річний принц Джордж, 8-річна принцеса Шарлотта та 5-річний принц Луї. Це пов'язано з тим, що трохи більше тижня тому принцеса Кейт вперше оголосила, що проходить хіміотерапію через лікування раку.

Кейт Міддлтон проходить хіміотерапію, тому її сім'я пропустила великодню службу .

Нагадаємо, що онкологічне захворювання у дружини принца Вільяма виявили після операції на черевній порожнині, яку хірурги провели у січні 2024 року. З того часу Кейт Міддлтон не з'являлася на публічних заходах.

Читайте також: Усі моляться за найкращий результат: родичка Кейт Міддлтон висловилася про її лікування раку.

Королівська родина не розголошувала подробиць про стан Кейт, але король Чарльз під час спілкування з публікою, яка зібралася біля церкви, відповів на слова одного доброзичливця "Одужуйте швидше" словами: "Я роблю все, що можу!"

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита

Принцесі Шарлотті 9: як виглядає іменинниця і яке місце займає у лінії наслідування престолу

Дочці Кейт Міддлтон і принца Вільяма Шарлотті виповнилося 9 років - подружжя показало нове фото іменинниці

Як змінилися прогнози букмекерів після репетицій на "Євробаченні-2024": на якому місці Україна

alyona alyona і Jerry Heil на 4 місці у таблиці букмекерів про переможців Євробачення-2024 - як змінилися шанси інших учасників