Лайм

Суд визнав 88-річного Алена Делона недієздатним і заборонив його дітям за ним доглядати

Ентоні Делон вже прокоментував ситуацію

Французький суд визнав недієздатним відомого актора Алена Делона, чиє здоров'я вже кілька років викликає тривогу у шанувальників, а також стає причиною суперечок з його дітьми. Відповідно до постанови, 88-річний чоловік не може самостійно розпоряджатися своїм нерухомім майном.

Цим та іншими питаннями, пов'язаними з медичними обстеженнями і витратами, буде займатися державний агент, наданий акторові у законодавчому порядку. Дітей зірки позбавили можливості догляду за ним. Це питання прокоментував адвокат колишньої "супутниці" Делона Хіромі Роллен у коментарі виданню BFMTV.

Читайте також: Кейт Міддлтон повернулася додому після хірургічної операції: що з її здоров'ям.

Ален ДелонФото: Getty Images

Нащадки знаменитості не матимуть можливості втручатися у питання на рахунок проведення медичних маніпуляцій. "Це дозволить третій стороні допомогти Алену Делону з його медичними обстеженнями. Суддя визнав необхідним позбавити дітей Делона керувати медичними обстеженнями їхнього батька", - говорить юрист.

Адвокат доньки актора Метр Франк Бретон назвав рішення суду "чудовим", також воно влаштувало Етоні Делона, його старшого сина. "Якщо це може допомогти виправити ситуацію і завадити адвокатам говорити про хворобу мого батька, навіть не ознайомившись з документами, це добре. Ця медична суперечка закінчиться раз і назавжди", - сказав він.

Читайте на тему: Ксенія Мішина під час відпочинку на Балі потрапила під крапельницю: фото.

Алену Делону 88 роківФото: Getty Images

Раніше ЗМІ писали про конфлікти між дітьми Алена Делона стосовно опіки над ним. Як відомо, чоловік має сина Ентоні від першого шлюбу з Наталі Бартелемі. Також у нього є дочка Анушка і син Ален Фаб'єн від другого шлюбу з Розалі ван Бремен, з якою вони розсталися у 2002 році.

Ентоні Делон скаржився в поліцію на свою молодшу зведену сестру Анушку. Вона нібито приховувала, що з 2019 по 2022 рік акторові повели п'ять когнітивних тестів, і він не зміг пройти жодного з них. "Результати показали когнітивну деградацію, яка ставить мого батька у становище психологічної слабкості і, отже, вразливості", - розповів журналістам чоловік.

Нагадаємо, Ален Делон - французько-швейцарський актор, кінопродюсер, сценарист і режисер. Ветеран першої індокитайської війни. Вважається не лише зіркою та секс-символом європейського кінематографа, а й "найкрасивішим актором кіно за всю історію". У жовтні 2022 року вперше від 2021 року з'явився на публіці, щоб висловити слова підтримки нашій країні.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Як змінилися прогнози букмекерів після першого півфіналу: які шанси в України

Букмекери оновили свої ставки на переможця "Євробачення-2024" – перше місце посідає Хорватія, Україна – четверте

В самій лише футболці представник Фінляндії здивував появою на сцені "Євробачення-2024"

Представник Фінляндії Windows95man показав епатажний номер у першому півфіналі "Євробачення-2024"

Трішки перестаралася: Jerry Heil розповіла, як отримала травму під час виступу на "Євробаченні-2024"

Jerry Heil отримала травму під час виступу на Євробаченні-2024 - співачка вийшла на зв'язок у соцмережах та розповіла про своє самопочуття