Лайм

Ніж у спину: співачка Lida Lee прокоментувала чутки про своє лікування від алкогольної залежності

Останнім часом зірка практично не веде соцмережі, на її сторінці нема жодного посту

Співачка Lida Lee, яка раніше розповідала про розставання з коханим після тривалих стосунків, цього разу прокоментувала чутки на рахунок своєї алкогольної залежності. Подібну інформацію у мережі оозвучив блогер Богдан Беспалов.

На своєму YouTube-каналі чоловік оприлюднив ролик, де зазначив, що артистка продовжує боротьбу з серйозною залежністю. Він сказав, що у якості аргументів має ексклюзивне відео, на якому видно, що виконавиця перебуває у медичному закладі задля покращення ситуації та усунення її наслідків.

Читайте також: MELOVIN розповів, як дізнався про діабет в період зловживання алкоголем.

Lida Lee (справжнє ім'я – Лідія Скорубська)Фото: instagram.com/lidalee_official

"Ліда зараз проходить лікування, досить серйозне лікування, в реабілітаційному центрі по боротьбі з алкогольними залежностями. І ось цей кружечок, який нам злили - це з близького оточення співачки. Як я зрозумів, у них є чат для друзів, де вони спілкуються між собою. І там Ліда розповідала про те, як проходить зараз її лікування", - говорить Беспалов.

Блогер також не приховує свого хвилювання стосовно того, чи вдасться Lida повернутися на сцену на тлі ситуації, що виникла: "Вже два місяці, як немає жодних постів, сторіз, нічого на сторінці. Я дуже сподіваюся, що ми побачимо співачку після лікування, але не факт. Хотілось би більше дізнатися про життя Ліди зараз, що там відбувається, яка історія, бо такий серйозний зрив для творчої людини говорить про те, що були великі проблеми".

Читайте на тему: Колишня "Міс Всесвіт Україна" Анна Неплях розповіла, що була в залежності від алкоголю.

скриншот відео, про яке говорить Беспалов

Тим часом сама співачка не стала ігнорувати припущення Беспалова та прокоментувала їх. В Instagram-stories вона зізналася, що зараз у її житті "вразливий період", і на додачу до всього хтось із близьких друзів її зрадив. Ймовірно, під цими словами виконавиця мала на увазі "злив" ролика, який вона надсилала своїм близьким у соцмережі Telegram, і про який говорив блогер.

"У найвразливіший період життя від найближчих друзів ніж у спину. Думаю, зможу колись розповісти, але не зараз. Я не прощаюся. Лиш останній епізод "прірви", - написала Li, тим самим і не підтвердивши, і не спростувавши чутки про проблеми з алкоголем.

артистка прокоментувала припущення блогера про свою алкогольну залежність.Фото: instagram.com/lidalee_official

Нагадаємо, Lida Lee (справжнє ім'я – Лідія Скорубська) – українська співачка, бек-вокалістка Монатика. Лауреат музичної премії "YUNA-2021" у номінації "Відкриття року". Свою кар'єру розпочинала із запису каверів. Одним із найпопулярніших став кавер на пісню Кузьми Скрябіна "Спі собі сама". Після цього була спільна робота з Монатиком над піснею "Добеги", яку вони разом виконали під час концерту на НСК "Олімпійський".

  • Тверезий 11 років: раніше тренер "Голосу країни" Клименко розповів, як поборов згубні залежності.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Представниці України на "Євробаченні-2024" провели другу репетицію в Мальме: фото

Україна провела другу репетицію на сцені "Євробачення-2024" - як виступили alyona alyona і Jerry Heil

Таню Муіньо – постановниця номера alyona alyona і Jerry Heil на "Євробаченні-2024": що кажуть артистки

Таню Муіньо, яка співпрацює зі світовими зірками, є постановницею номера alyona alyona і Jerry Heil для Євробачення-2024

Актор Юрій Феліпенко поділився, як проходять його військові навчання у батальйоні "Ахіллес"

Актор Юрій Феліпенко висловився про навчання в підрозділі Ахіллес та сталення до акторської професії після мобілізації