Лайм

MELOVIN розповів, як дізнався про діабет в період зловживання алкоголем

Співак здивував ще одним зізнанням

У листопаді минулого року MELOVIN налякав своїх шанувальників новиною про невиліковну хворобу. 26-річний співак одразу не вдавався у подробиці, але потім розкрив свій діагноз – цукровий діабет MODY типу.

В інтерв'ю Олексію Суханову артист зізнався, що дізнався про серйозне захворювання у той період, коли мав алкогольну залежність. За словами музиканта, він став різко набирати вагу, хоча й "не заїдав алкоголь великою кількістю їжі і не страждав на нездорові харчові звички".

Читайте також: MELOVIN після діагностики діабету відповів на хейт, що намагається ухилитися від мобілізації.

Фото: instagram.com/melovin_official

Схуднути хлопцю не вдавалося, тому він вирішив вдатися до пластичної хірургії. Співак хотів видалити грудки Біша – вилучити скупчення жиру щічної ділянки. Перед операцією він здав кров, після чого дізнався про діагноз.

"Я просто пухнув. Пухнув, пухнув. Я хотів собі видалити грудки Біша. Думаю: якщо ніде не худне, то треба в обличчі зробити все красиво. Перед операцією треба здати кров на аналіз. Я здаю кров, мене викликає лікар до себе в кабінет і каже: "Я дуже перепрошую, але ви не хочете піти печінку перевірити? І щось нам здається, що у вас є діабет", - поділився виконавець.

Читайте також: Хвороба Паркінсона, деменція та діабет: невиліковні діагнози, з якими живуть світові зірки.

Після слів лікаря Костя зробив чекап всього організму, і обстеження показало - переддіабет. Співак тоді проігнорував лікування та продовжив вживати алкоголь.

"Мене це ввело у відчай - дізнатися у 26 років про те, що в тебе цукровий діабет і гепатоз печінки, який може перерости в цироз, у незворотній процес. Це не те, про що ти мрієш почути у 26 років. Мене це вибило з колії і я продовжив вживати алкоголь до моменту, коли мені стало погано, дуже погано, у тверезому стані", - згадав він.

Фото: instagram.com/melovin_official

MELOVIN розповів, що в нього повністю оніміли та "сильно кололи" кінцівки. Тоді співак одразу зателефонував лікарю, перепросив, що не дотримувався його рекомендацій і ще раз пройшов чекап.

"Все стало набагато гірше. Мені вже поставили діабет, а не переддіабет, – розповів артист. – Я відмовився від алкоголю. Мій день народження – це була остання тусовка з алкоголем. І все, 10 місяців я вже без алкоголю".

Раніше Олексій Завгородній (Позитив) розповів про подолання алкогольної залежності.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Усі зберігають оптимізм: друг онкохворого Чарльза III розповів про стан його здоров'я

Стан здоров'я Чарльз III, який лікується від онкології, погіршився - про це розповів друг короля - що відомо

Уклін всім героям: українські зірки вшанували пам’ять жертв трагедії на Чорнобильській АЕС

26 квітня 2024 року виповнюється 38 років з дня Чорнобильської аварії - зірки висловилися про річницю - фото

Ніхто не може мені заборонити: скандальна Алхім висловилася про мовне питання та ставлення до Путіна

Анна Алхім заявила, що перейде на українську, коли від неї всі відчепляться, а також зазначила, що Путін продовжує нагинати весь світ