Лайм

Відвикаю від родини: музикант у ЗСУ розповів про складнощі військових у шлюбі

Репер Ярмак поділився своїм досвідом

Український репер Олександр Ярмак захищає Україну з перших днів повномасштабного вторгнення РФ, і зараз є командиром підрозділу управління дронами у Силах спеціальних опреацій ЗСУ. 32-річний музикант одружений вже 8 років, і разом із дружиною Анною виховує 4-річну дочку Соломію. В інтерв'ю Славі Дьоміну військовослужбовець чесно розповів про складнощі адаптації до мирного побуту під час коротких відпусток.

Читайте також: Бахмут може бути у Києві: репер Ярмак, який воює на фронті, прокоментував цивільне життя українців.

Репер Ярмак із дружиною Ганною та дочкою Соломією Фото: https://www.instagram.com/yarmak_music/

"Я відверто відвикаю від родини. Хоча по телефону я говорю з дружиною часто, навіть на бойових: сидиш іноді в підвалі, є вільний час, щоб набрати і запитати, як справи. Але ти відвикаєш, адже телефон - це зовсім інше. Я їхав і думав: "А ми взагалі ще сім'я - на хімічному рівні?" - поділився артист. - Якщо родини довго не бачаться, я вважаю, це дуже погано для стосунків. Дійсно, рвуться ці зв'язки. Але коли ти приїхав додому, можеш обійняти своїх коханих людей, носиш донечку на руках, все оживає в тобі".

Ярмак зізнався, що намагається бачитися з дружиною та дочкою якнайчастіше, і вони роблять усе можливе для цього.

"Іноді вони їдуть до мене на зустріч, наприклад, коли у нас передислокація, і я маю 1 день, поки група в дорозі. Ми можемо зустрітися десь у Дніпрі, в Полтаві. Ми намагаємося їхати на зустріч одне до одного, тому що я сумую за ними", - розповів захисник України.

Фото: https://www.instagram.com/yarmak_anna_/

Говорячи про те, як жінкам підтримувати стосунки із чоловіками, які повертаються з фронту, Ярмак порадив бути максимально щирими.

Читайте також: Вкрали цінну інформацію: репера-військовослужбовця Ярмака пограбували у поїзді.

"Думаю, жінка повинна поводитися максимально щиро, тому що оточення на війні максимально щире. Коли приїжджаєш додому і відчуваєш у ставленні до себе якусь гру або підхід, який до тебе шукають - я вважаю, що це зайве, - говорить він. - Дружина має намагатися рухатися до цього стану, максимально щиро говорити, що думає та відчуває".

Фото: https://www.instagram.com/yarmak_anna_

Репер додав, що вони з Анною з самого початку обговорювали його вибір, ризик полону та смерті. Рішення Ярмака піти на фронт було усвідомлене, і дружина його прийняла.

"Перші півроку, коли на Київщині все закінчилося, мене дуже довго переводили до ССО. Дружина знає, що я собі місця не знаходив. Мені настільки було жахливо, я не міг нормально почуватися. А на війні мені добре. Я там серед своїх ідейних побратимів, серед прекрасних людей, яких поважаю. Ми робимо правильну справу", - каже він.

Фото: https://www.instagram.com/yarmak_music/

Раніше Ярмак різко розкритикував Софію Ротару, яка "співала Кадирову українську пісню".

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Ніно Катамадзе - грузинська співачка, яка планувала переїхати жити в Україну під час війни

Грузинська співачка Ніно Катамадзе, яка рік тому заявляла про плани переїхати до України, заявила, що залишиться в Грузії, щоб продовжувати допомагати українцям

Травесті-діва Монро прокоментувала ставлення до можливої мобілізації після прийняття нового закону

Після ухвалення нового закону про мобілізацію трансгендерна Діва Монро заявила, що готова відвідати ТЦК

Хто виступатиме у першому півфіналі "Євробачення-2024": пісня України та інших країн-учасниць

Коли виступатиме Україна на "Євробаченні-2024" - пісня alyona alyona і Jerry Heil та інших учасників першого півфіналу, що відбудеться 7 травня