Лайм

Не можу видалити номер: Андрій Бєдняков зворушливо звернувся до мами в другі роковини її смерті

Здоров'я жінки підкосила повномасштабна війна

Андрій Бєдняков зворушливо вшанував пам'ять своєї мами у другі роковини її смерті. Нагадаємо, жінка померла у квітні 2022 року під час облоги Маріуполя. Валентина Миколаївна впала в кому, і хоча її вдалося вивезти з-під обстрілів, 6 квітня її серце, на жаль, зупинилося.

Ведучий у публікації в Instagram зізнався, що досі не може видалити номер рідної людини. Також у пості він згадав про онуків і показав архівне фото своєї матері.

Читайте також: Мій янголе: Віталій Козловський зворушливо звернувся до батька у роковини його смерті.

Фото: instagram.com/biedniakov

"2 роки як не можу видалити твій номер.. Валентино Миколаївно, Ваші онуки ростуть Ксені майже 9, а Остапу 1,5 роки. Я поїв, аналіз крові хороший, а куртка прикриває попу. Набери, як зможеш. Люблю", - зазначив шоумен.

Свою онуку Ксенію Валентина Миколаївна ще встигла побачити, а от молодшого онука Остапа – ні. Хлопчик народився наприкінці жовтня 2022 року.

У минулому Бєдняков говорив, що його мама тривалий час хворіла, але якби російські окупанти не вторглися в Маріуполь, то все ще була б жива. Після початку повномасштабної російсько-української війни жінка почала слабшати з кожним днем.

Читайте на тему: Дуже схожий на батька: Тіна Кароль показала дорослого сина у день народження покійного Євгена Огіра.

Фото: instagram.com/biedniakov

"Як тільки все почалося, нам написала жінка, яка сиділа з мамою і сказала: "До мене підійшла Валентина Миколаївна обняла мене і сказала, ну все це кінець". З кожним вибухом їй ставало гірше. Здоровій людині це важко, а хворій людині в рази важче. Плюс у квартирі було вже +3, потім 0 градусів, а для хворої дорослої людини це катастрофа", - розповідав ведучий.

Також чоловік ділився, що маму вдалося вивезти із окупованого міста та поховати по-людськи, але могила жінки розташована на непідконтрольній нашій країні території.

Андрій Бєдняков і його мама Валентина МиколаївнаФото: instagram.com/biedniakov

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! ідписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Дружина Віктора Розового розповіла про його реабілітацію після серйозного поранення на фронті

Що відомо про стан здоров'я коміка Віктора Розового, який отримав важку травму - захисник планує реабілітацію за кордоном

Позитив після тривалого мовчання розсекретив свою кохану: хто підкорив серце виконавця

Олексій Завгородній із гурту Время и Стекло підтвердив роман з танцівницею Юлією Сахневич - артист показав романтичне відео

Герцогиня Единбурзька, яка приїхала до Києва, зустрілася з Зеленськими: що відомо про її візит

В Україну вперше з 2014 року приїхала представниця королівської родини герцогиня Единбурзька - що відомо про її поїздку, фото та подробиці