Лайм

Велика втрата: Приходько розповіла про трагедію у Трускавці та назвала причину смерті менеджера

Артистка записала відеозвернення

Анастасія Приходько перервала мовчання та прокоментувала трагедію, яка сталася на її концерті у Трускавці. Нагадаємо, під час заходу раптово обірвалося життя концертного менеджера співачки Григорія Красницького.

Після кількаденного мовчання виконавиця опублікувала на своїй сторінці у Facebook ролик, у якому детально висловилася про втрату. У відео вона зазначила, що її менеджеру, а також близькому другу стало погано під час концерту. Чоловік помер уже у кареті "швидкої" внаслідок обширного інфаркту. Фахівці, на жаль, не змогли його врятувати.

Читайте також: Арнольду Шварценеггеру зробили операцію через хворобу, яка забрала життя його мами і бабусі.

Анастасія ПриходькоФото: instagram.com/prykhodko_official

Також Приходько розповіла, що 27 березня, у середу, відбулося поховання Красницького. Чоловіка вона назвала "другом з великої літери" і людиною, яка "постійно вірила у неї навіть у ті моменти, коли вона не вірила сама у себе". Анастасія зауважила, що "таких людей у шоу-бізнесі більше немає".

"Вчора відбулося поховання Григорія Красницького – мого турменеджера та мого друга. Друга з великої літери. Таких людей, в шоу-бізнесі немає, і не знаю, чи будуть. Він віддано працював. Він більш за все любив свою роботу. І він просто жив проектом Анастасія Приходько. Ми зробили понад 70 концертів з ним. І кожне місто ми запам'ятовували. Це було вкрай складно, це було важко. Але він завжди мені казав, що проєкт Анастасія Приходько – це найкращий проект у світі. Він завжди мене підтримував, коли навіть я не вірила в себе", - сказала вона.

Відомо, що на місці подій чергував реаніматолог зі столиці, який надав Красницькому першу допомогу. Проте, на жаль, врятувати життя чоловіка не вдалося. Тіло Григорія доправили до Житомира, де, ймовірно, і пройшов похорон. Також співачка уточнила, що її менеджер помер не на початку концерту, як про це зазначалося раніше, а вже в кінці: вона не виконала три пісні своєї програми.

Читайте на тему: Стала відома причина смерті блогера Юрія Ворожка, яка шокувала його близьких.

stories співачки у день трагедіїФото: instagram.com/prykhodko_official

"Помер він не на початку програми, а майже в кінці... Ми 40 хвилин чекали на швидку, і є якісь певні обставини, які я не можу розповідати в пам'яті Григорія. Але в кареті швидкої він помер. Потім був дуже складний період того, щоб вирішити все і вирішити якомога швидше... Ми гідно доставили тіло, в труні, катафалк, все як у Бога написано. І вчора відбулося його поховання на третій день. Тому я дякую небайдужим людям, які були під час концерту, які намагалися надавати допомогу, намагалися щось зробити, втішити", - висловилася про трагедію зірка.

Артистка не приховує, що переживає велику втрату: "Для мене це дійсно дуже велика втрата. Помер він від обширного інфаркту і, на жаль, нічого не могли зробити".

Під відео свій коментар залишила донька покійного Майя Курочка. "Це мій тато. Величезний біль, і порожнеча. Назавжди в моїй пам'яті та серці", - написала вона. "Обіймаю тебе сильно", - відреагувала на ці слова Приходько.

  • Віддали життя за Україну: раніше ми розповідали, хто з відомих акторів загинув на фронті за час повномасштабної війни.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Усі зберігають оптимізм: друг онкохворого Чарльза III розповів про стан його здоров'я

Стан здоров'я Чарльз III, який лікується від онкології, погіршився - про це розповів друг короля - що відомо

Уклін всім героям: українські зірки вшанували пам’ять жертв трагедії на Чорнобильській АЕС

26 квітня 2024 року виповнюється 38 років з дня Чорнобильської аварії - зірки висловилися про річницю - фото

Ніхто не може мені заборонити: скандальна Алхім висловилася про мовне питання та ставлення до Путіна

Анна Алхім заявила, що перейде на українську, коли від неї всі відчепляться, а також зазначила, що Путін продовжує нагинати весь світ