Лайм

Довела себе: Маша Єфросиніна розповіла про проблеми зі здоров'ям на тлі перевтоми

44-річна зірка показала, який вигляд зараз має

Маша Єфросиніна – одна з тих зірок, хто залишається відвертим із своєю аудиторією. Раніше вона чесно розповідала про розлад харчової поведінки, а цього разу назвала інші невтішні проблеми, з якими зіштовхнулася на тлі перевтоми.

Знаменитість вийшла на зв'язок у Instagram-stories та показала, який вигляд зараз має. У підписі до кадрів вона зізналася, що сильними навантаженнями та купою важливих справ здобула "свій особистий скарб".

Читайте також: Олександр Положинський натякнув на проблеми зі здоров'ям і налякав фанатів виглядом своїх очей.

Маша ЄфросинінаФото: instagram.com/mashaefrosinina

"Заборонила собі відпочивати, бо купа "набагато важливіших справ". І довела себе до: порушення сну, порушення апетиту, гормонального розладу, особистих проблем та виснаження", - зазначила вона.

Про проблеми з харчуванням ведуча детально розповідала ще восени 2022 року. Тоді вона ділилася, що за допомогою фахівців їй вдалося покращити сон, але при цьому із раціоном все ще є великі проблеми.

"З того, що мені вдалося повернути до режиму за допомогою лікарів – це сон. Потроху повертаю режим харчування, бо в мене був розлад харчової поведінки, абсолютно тотальний. Зараз нас усіх відкинуло на дно піраміди Маслоу й ми думаємо тільки про "вижити". І ось це "вижити" для мене – це повернутися до тих опірних точок, які мене тримають в силі й здоровому глузді. Це сон, харчування, повітря, прогулянки", - казала Єфросиніна.

Окрім того, у січні цього року Марія опинилася у лікарні під крапельницею – і це теж було пов'язано із надмірними навантаженнями на нервову систему та сильним фізичним виснаженням:

"Мій мозок та нервова система не відпочивають, не перезавантажуються, не можуть поки навчитися відфільтровувати все погане. Я чутлива людина, вразлива та дуже сильно емпатична до всіх, хто опиняється в моєму полі".

Читайте на тему: Треба було менше пити: дочка Олі Полякової зізналася, яку хірургічну операцію перенесла.

у січні ведуча опинилася у лікарні під крапельницямиФото: instagram.com/mashaefrosinina

На початку цього року зірка ділилася, що покращує своє самопочуття за допомогою крапельниць, а також збирається відновити медитацію, зайнятись спортом та не порушувати режим сну. Тим не менше, Єфросиніна називала одне зі своїх ключових правил, яке набула у період повномасштабної російсько-української війни. Зокрема, вона говорила, що у моменти, коли не хоче щось робити, не робить цього.

"Моя малесенька перемога в тому вже є: я за це себе не звинувачую, як раніше, - відверто заявляла вона. - Просто нічого не роблю, іноді по кілька днів, дозволяю собі або плакати, або просто займатися дитиною, або "піти" у побут, якого в мене наразі так багато, що мені здається, що я за все життя стільки ним не займалася. Іноді "розвалююсь", та поважаю себе в цьому стані. А потім збираюся і намагаюся все охопити, поки зібрана".

знаменитість відверто розповіла про свій станФото: instagram.com/mashaefrosinina

Нагадаємо, Маша Єфросиніна - українська телеведуча, журналістка та громадська діячка. У 2003 році вийшла заміж за підприємця (нині військовослужбовця) Тимура Хромаєва. Разом із чоловіком виховує двох дітей: дочку Нану та сина Олександра.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! ідписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Ніно Катамадзе - грузинська співачка, яка планувала переїхати жити в Україну під час війни

Грузинська співачка Ніно Катамадзе, яка рік тому заявляла про плани переїхати до України, заявила, що залишиться в Грузії, щоб продовжувати допомагати українцям

Травесті-діва Монро прокоментувала ставлення до можливої мобілізації після прийняття нового закону

Після ухвалення нового закону про мобілізацію трансгендерна Діва Монро заявила, що готова відвідати ТЦК

Хто виступатиме у першому півфіналі "Євробачення-2024": пісня України та інших країн-учасниць

Коли виступатиме Україна на "Євробаченні-2024" - пісня alyona alyona і Jerry Heil та інших учасників першого півфіналу, що відбудеться 7 травня