Лайм

Божевілля на двох: вийшов трейлер 2 частини "Джокера" з Хоакіном Феніксом і Леді Гагою

Прем'єра в Україні - 3 жовтня

Кінокомпанія Warner Bros представила перший трейлер фільму Joker: Folie à Deux ("Джокер: Божевілля на двох") - сіквела гучного фільму 2019 року. У продовженні картини американський актор Хоакін Фенікс повернеться до своєї оскароносної ролі, а співачка і акторка Леді Гага зіграє Харлі Квінн, кохану Джокера та співучасницю злочинів.

Читайте також: Netflix хоче перетворити український фільм "Довбуш" на пригодницький серіал.

Як пише Deadline, трейлер розповідає про божевільних-закоханих. У ролику можна побачити, як Фенікс виходить на сцену та виступає у нічному клубі. На тлі звучить пісня "What the World Needs Now (Is Love Sweet Love)". Гага та Фенікс біжать вулицями Манхеттена і мріють станцювати на тлі місячного неба. Відео закінчується тим, що Харлі відвідує Джокера у в'язниці – або в Arkham Asylum.

Тодд Філліпс повертається як режисер і співавтор сценарію другого "Джокера", який заявлений як драма з музичними елементами. Події фільму розгорнуться у стінах психіатричної клініки Аркхем та її околицях.

До акторського складу увійшли Кетрін Кінер, Брендан Глісон, Джейкоб Лофланд та Гаррі Лоуті, а Зазі Бітц повернулася з першого фільму.

"Коли ми знімали перший фільм, ми з Хоакіном завжди говорили про створення продовження, тому що ми чудово проводили час, але ми ніколи не були серйозно налаштовані, - сказав режисер. - Потім, коли "Джокер" став користуватися величезним успіхом, ми заговорили про нього під час пандемії і вирішили зробити його, і ми отримали величезне задоволення від роботи над ним".

Фото: Warner Bros. Pictures Україна

Перший "Джокер" став хітом для Warner Bros/DC, обігнавши "Дедпул" і ставши найкасовішим фільмом із рейтингом R усіх часів, зібравши у світовому прокаті 1,79 мільярда доларів. Фільм отримав 11 номінацій на "Оскар", включаючи "Найкращий фільм", перемогу за гру Фенікса та за оригінальну музику.

В український прокат фільм "Джокер: Божевілля на двох" виходить 3 жовтня 2024 року, на день раніше за світову прем'єру.

Фото: instagram.com/toddphillips

"Опенгеймер" - найкращий фільм: список переможців премії "Оскар-2024".

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

alyona alyona і Jerry Heil поділилися емоціями від першої репетиції на сцені "Євробачення-2024": відео

alyona alyona і Jerry Heil провели першу репетицію на сцені Євробачення-2024 - артистки розповіли про правки та сценічні костюми

Зі мною все гаразд: Чарльз III висловився про свій стан під час відвідування онкологічного центру

Чарльз III повернувся до королівських обов'язків та відвідав онкологічний центр - король сказав, що почуває себе добре

Де зараз Ніно Катамадзе - грузинська співачка, яка планувала переїхати жити в Україну під час війни

Грузинська співачка Ніно Катамадзе, яка рік тому заявляла про плани переїхати до України, заявила, що залишиться в Грузії, щоб продовжувати допомагати українцям