Лайм

Руки опускалися: Наталія Татарінцева розповіла, як 4 роки намагалася завагітніти

Танцівниця поділилася своєю історією

Євген Кот і Наталія Татаринцева готуються вперше стати батьками. Подружжя кілька років намагалися зачати дитину, але їм це не вдавалося. Танцівниця зізнавалася, що завагітніти їй заважали проблеми зі здоров'ям, пов'язані з професійним спортом.

Докладніше про складний шлях довжиною у чотири роки дружина хореографа розповіла у програмі "Чат дівчат" на YouTube-каналі Люкс ФМ. За словами Наталії, за цей період вона вдавалася до всіх методів, щоб нарешті побачити заповітні дві смужки. У ці непрості моменти танцівницю підтримував її коханий.

Читайте також: Мають воювати професійні люди: хореограф Євген Кот розповів, чи збирається мобілізуватися.

Фото: instagram.com/kot_jenya

"Руки опускалися разів сто. Щоразу. Коли я вкотре ридаю від того, що не вийшло, приходжу до Жені і він каже: "У нас стільки варіантів мати дитину. Візьмемо дитину із дитячого будинку. Не біда, не зможеш сама – вирішимо це питання по-іншому". І коли він каже такі слова і ти думаєш, що сенс життя – бути разом. Створювати кохання і рухатися вперед", - сказала вона.

Татаринцева згадала, як після чергової невдалої інсемінації (процес, коли жінці підсаджують сперматозоїди чоловіка в період овуляції, яку теж штучно стимулюють гормонами), вона вирушила на відпочинок, де зрозуміла, що більше не хоче стимулювати вагітність. Повернувшись додому, Наталя запропонувала чоловікові відпустити ситуацію та продовжувати вірити.

"Ми разом зрозуміли, що продовжуватимемо щось робити в цей бік обов'язково, але не будемо пушити цю історію, спеціально намагатися мати дитину. Це питання потрібно було закрити", - сказала вона.

Фото: instagram.com/kot_jenya

Паралельно жінка знайшла нового гінеколога, який підтримав бажання Наталії та скасував всі гормональні препарати.

"Ми пробуємо просто харчуванням, елементарними фітопрепаратами, вона говорить про мої психологічні питання паралельно. Ми з чоловіком у цей період приймаємо рішення створити свій продукт "Танцюй зі мною, Україно!", їздимо з концертами... І так ми створили свій продукт", - сказала вона, маючи на увазі дитинку.

Нагадаємо, про вагітність пара повідомила у світле свято Різдва, 25 грудня 2023 року, опублікувавши в Instagram чуттєве відео, наприкінці якого можна почути плач дитини. У березні 2024 року Наталія і Євген влаштували вечірку baby shower, під час якої дізналися стать майбутньої дитини.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Ніно Катамадзе - грузинська співачка, яка планувала переїхати жити в Україну під час війни

Грузинська співачка Ніно Катамадзе, яка рік тому заявляла про плани переїхати до України, заявила, що залишиться в Грузії, щоб продовжувати допомагати українцям

Травесті-діва Монро прокоментувала ставлення до можливої мобілізації після прийняття нового закону

Після ухвалення нового закону про мобілізацію трансгендерна Діва Монро заявила, що готова відвідати ТЦК

Хто виступатиме у першому півфіналі "Євробачення-2024": пісня України та інших країн-учасниць

Коли виступатиме Україна на "Євробаченні-2024" - пісня alyona alyona і Jerry Heil та інших учасників першого півфіналу, що відбудеться 7 травня