Лайм

Блогерка Пренткович прокоментувала повернення в Україну після скандального виїзду з чоловіком

Зірка соцмереж поспілкувалася з підписниками

Таня Пренткович, з іменем якої останнім часом пов'язано кілька скандалів, висловилася про повернення в Україну. Нагадаємо, раніше вона разом зі своїм чоловіком Андрієм Гонковським повідомила про переїзд, однак куди саме, уточнювати не стала. У блозі зірка соцмереж говорила, що перебуває в Римі, також у мережі можна знайти інформацію стосовно того, що пара перебралася до Португалії.

Пренткович відповіла на питання, яке цікавило її підписників. Зокрема, в Instagram-stories вона зізналася, чи планує повертатися до рідної країни. "Я люблю свою країну. Київ - моє найулюбленіше місто в світі, це вдома. Сподіваюся, ми повернемося в прекрасну мирну країну згодом", - зазначила вона.

Читайте також: Хотіли зібрати кошти на ЗСУ: українських блогерів звинуватили в расизмі через пародію на Тіну Тернер.

Таня Пренткович та Андрій ГонковськийФото: instagram.com/tanyaprentkovych

Про переїзд блогерка та її обранець заявили у березні. Це сталося на тлі погроз та хейту після їхнього відпочинку на Мальдівах. Тоді Гонковський сказав, що для їхньої родини це було одне з найскладніших рішень і воно необхідне "з міркувань безпеки", а Пренткович додала, що усім, хто не згоден із її думкою, варто покинути її сторінку. Вона підкреслила, що має намір "проживати своє єдине життя" і робити так, як вважає за потрібне:

"Щодо хейту на моїй сторінці: блокуватиму одразу будь-який хейт та не дозволятиму поливати брудом себе і моїх людей. Хочу бачити навколо себе лише тих, кому близькі мої принципи! Інших попрошу тихенько вийти".

Читайте на тему: Ніж у спину: співачка Lida Lee прокоментувала чутки про своє лікування від алкогольної залежності.

блогерка прокоментувала повернення в УкраїнуФото: instagram.com/tanyaprentkovych

У січні Пренткович та Гонковський потрапили у гучний скандал через відпочинок на мальдівських островах у період повномасштабної війни. Чоловік інфлюенсерки виїхав за кордон "як волонтер". Спершу він перебував у Польщі, де мав провести благодійний захід, а після того як у мережу злили фото пари з відпочинку, заявив, що у нього з'явилося кілька вільних днів, і тому він вирішив навідатися до рідних.

Після викриття на адресу пари полилася хвиля критики та хейту. Ситуацію прокоментували в тому числі зірки, інші блогери та навіть військові. Блогерка назвала спільний відпочинок з чоловіком "імпульсивним рішенням", а також вибачилася за це. Жінка наголосила, що "не брехала", а також жалілася, що люди "забули все хороше", що їхня родина зробила для допомоги рідній країні.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Актор Юрій Феліпенко поділився, як проходять його військові навчання у батальйоні "Ахіллес"

Актор Юрій Феліпенко висловився про навчання в підрозділі Ахіллес та сталення до акторської професії після мобілізації

alyona alyona і Jerry Heil поділилися емоціями від першої репетиції на сцені "Євробачення-2024": відео

alyona alyona і Jerry Heil провели першу репетицію на сцені Євробачення-2024 - артистки розповіли про правки та сценічні костюми

Зі мною все гаразд: Чарльз III висловився про свій стан під час відвідування онкологічного центру

Чарльз III повернувся до королівських обов'язків та відвідав онкологічний центр - король сказав, що почуває себе добре