Лайм

Найбільша мрія: Іванна Онуфрійчук оголосила про вагітність і показала великий животик

Телеведуча вперше стане мамою

Українська телеведуча Іванна Онуфрійчук, яка у 2021 році вийшла заміж за казахського мільйонера Алмаза, повідомила, що в їхній інтернаціональній сім'ї з'явиться дитина.

Про першу вагітність 37-річна ведуча шоу "Танці з зірками" оголосила на своїй сторінці в Instagram. Майбутня мама опублікувала зворушливе відео з чоловіком і розповіла, що стати батьками - їхня найбільша мрія, яка скоро здійсниться.

Читайте також: Руки опускалися: Наталія Татаринцева розповіла, як 4 роки намагалася завагітніти.

Фото: viva.ua

"Наша найбільша мрія, що здійснюється і наповнює світлом нову сторінку нашої історії", - написала вона під роликом, на якому демонструє великий животик.

Переглянути цей допис до Instagram

Допис, поширення Я Іванка і я з України (@ivannaonufriichuk)

В інтерв'ю Viva.ua Іванна розповіла, що вагітність була запланованою, вони з чоловіком усвідомлено підійшли до батьківства.

"Ми з чоловіком усвідомлювали, що нам не по 20 років, тож треба перевірити стан репродуктивного здоров'я, бо воно не може бути завжди супер якісним і чекати, поки ми надумаємо завагітніти. На етапі обстежень стало зрозуміло, що його потрібно поліпшувати. Тож ми приймали спеціальні вітаміни і відмовилися від шкідливих звичок", - поділилася вона.

Фото: viva.ua

Іванна Онуфрійчук до повномасштабного вторгнення РФ жила на дві країни – Україну та Швейцарію. Однак після 24 лютого 2022 року постійний дім зірки знаходиться за кордоном. Проте телеведуча дуже хоче, аби її майбутня дитина знала своє українське коріння і завжди пам'ятала, що Україна там, де вона та її родина.

"Звісно, у нас інтернаціональна сім'я - у мене чоловік з Казахстану, я з України, і я розумію, що дитина буде міжнаціональна і міжкультурна. Я поважаю свого чоловіка і його походження, тому, думаю, що дитина буде пізнавати мови, традиції, спосіб життя і релігії обох батьків, любити й поважати обидві культури. Але особисто для мене важливо прищепити їй цінність саме українського коріння, щоб вона знала мову, історію, культуру - все те, що знаю я. І щоб могла нести це у світ після мене", - сказала вона.

Фото: viva.ua

Іванна Онуфрійчук – українська модель та телеведуча. Ркрім "Танців зі зірками" вона також вела ток-шоу "Без краватки" на телеканалах НЛО TV та Україна 24. У листопаді 2021 року Іванна розписалася з казахським мільйонером на ім'я Алмаз, ставши його офіційною дружиною через 9 місяців після першого весілля.

Фото: viva.ua

Раніше Іванна Онуфрійчук розповідала, як Швейцарія допомагає українцям.

Цікаві новини для вас:

Читайте також

Де зараз Ніно Катамадзе - грузинська співачка, яка планувала переїхати жити в Україну під час війни

Грузинська співачка Ніно Катамадзе, яка рік тому заявляла про плани переїхати до України, заявила, що залишиться в Грузії, щоб продовжувати допомагати українцям

Травесті-діва Монро прокоментувала ставлення до можливої мобілізації після прийняття нового закону

Після ухвалення нового закону про мобілізацію трансгендерна Діва Монро заявила, що готова відвідати ТЦК

Хто виступатиме у першому півфіналі "Євробачення-2024": пісня України та інших країн-учасниць

Коли виступатиме Україна на "Євробаченні-2024" - пісня alyona alyona і Jerry Heil та інших учасників першого півфіналу, що відбудеться 7 травня