Лайм

Народилася раніше: Лілія Ребрик розповіла, як пройшли пологи та чи був присутній її чоловік

Знаменитість поділилася подробицями

15 березня акторка і телеведуча Лілія Ребрик знову стала мамою. Через два тижні після народження третьої донечки 42-річна знаменитість вийшла на зв'язок із підписниками та відповіла на їхні запитання про пологи.

В Instagram-"історіях" багатодітна мама зізналася, що народила на 39-му тижні, на три дні раніше передбачуваної дати пологів. Лілія поділилася, що того дня приїхала просто на плановий огляд, а народжувати вона планувала у понеділок, 18 березня.

Читайте також: Робили це і вперше, і вдруге: Джамала розповіла, де народжуватиме третю дитину.

Фото: instagram.com/liliia.rebrik

"Ми просто приїхали на плановий огляд 15 березня і нам сказали: "Ой, сьогодні будемо народжувати". Я: "Як, я не планувала". У мене на 12-ту годину мав бути дубляж фільму, на 15-ту годину я мала їхати фарбувати волосся. Так і ходжу, до речі, не пофарбована. Не встигла. Але нічого, то такі дрібнички. Я планувала народжувати у понеділок", - розповіла вона.

Фото: instagram.com/liliia.rebrik

Ребрик додала, що пологи були природніми, пройшли у позитивній атмосфері та з правильним настроєм. "Дуже важливий настрій, - каже акторка. - Дуже важливо, як ви налаштовані. І пам'ятайте, важко не лише вам, а й манюні, яка має пройти непростий шлях. Ваша задача - допомогти їй пройти цей шлях максимально легко".

Фото: instagram.com/liliia.rebrik

Також Лілія вперше мала досвід пологів з епідуральною анестезією, яка застосовується з метою зниження або усунення болю. "Попередні пологи були без анестезії. Цього разу - спробували з нею. І не пошкодувала ні на мить", - поділилася вона.

Фото: instagram.com/liliia.rebrik

У телеведучої були партнерські пологи. Хореограф Андрій Дикий був із дружиною весь період і разом із нею побачив крихітку в перші хвилини її життя. Ребрик називає коханого "найпотужнішою підтримкою".

Фото: instagram.com/liliia.rebrik

Також знаменитість дала кілька порад дівчатам, які вперше готуються до пологів:

  • менше читати в Інтернеті статей;
  • менше слухати подруг із "жахливими історіями пологів";
  • налаштуватися на найщасливіший день зустрічі з вашою дитиною;
  • бути сильною та красивою;
  • побажати дитині щасливої долі у перші секунди її життя.

Фото: instagram.com/liliia.rebrik

Лілія Ребрик із новонародженою Адель вже вдома і каже, що у них все добре. "Їмо, спимо, ростемо, насолоджуємося. Я кайфую", - розповіла підписникам акторка, поки маленька дівчинка спить.

Знаменитість розповіла, що годує Аделіну грудьми, як свого часу Діану та Поліну.

"Я за грудне вигодовування. Ясна річ, що все індивідуально. Старшу годувала півтора роки (до речі вона дуже легко відмовилася від ГВ (мені навіть сумно було з цього приводу. Середню (Поліну) – годувала майже два роки. І вона дуже не хотіла мене відпускати. Як буде з Адель - побачимо. Поки я повністю належу їй", - пояснила зіркова мама.

Читайте також: Лілія Ребрик показала зворушливе знайомство старших дітей із новонародженою сестрою.

Фото: instagram.com/liliia.rebrik

Раніше телеведуча показала, як пройшла виписка з пологового у нинішніх реаліях: під звуки повітряної тривоги, але з квітами та посмішками.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Макс Михайлюк - герой "Холостяка", який розповідав, що йому не дали стати пілотом F-16

Макс Михайлюк з дружиною Дашею Хлистун та двома дітьми живе в Канаді - чоловік говорив, що хотів стати пілотом f-16 в Україні

Опанував професію авіатехніка: соліст гурту NAHABA розповів про свою службу в Повітряних силах

Соліст гурту NAHABA Андрій Науменко півроку служить у Повітряних силах - виконавець розповів про навчання та професію, яку освоїв

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита