Лайм

Робили це і вперше, і вдруге: Джамала розповіла, де народжуватиме третю дитину

Співачка поділилася своїми планами

Українська співачка Джамала та її чоловік Бекір Сулейманов готуються до народження третьої дитини. Майбутня багатодітна мама відповіла, де вони планують пологи: в Україні чи за кордоном.

В коментарі "Люкс ФМ" 40-річна артистка зізналася, що її третій син також народиться на рідній землі. І додала, що народжуватиме разом з чоловіком, як й два попередні рази. "Так, думаю, народжуватиму вдома в Україні. Завжди плануємо партнерські пологи. Ми робили це вперше, вдруге і сподіваюся, що буде і втретє", - сказала Джамала.

Читайте також: Лілія Ребрик після пологів показала зворушливі фото з чоловіком і новонародженою донечкою.

Фото: instagram.com/jamalajaaa

Також співачка розповіла, що під час повномасштабної війни її шлюб став міцнішим, вони з коханим навчилися шукати компроміси у стосунках. Джамала і Бекір, які разом працюють, підтримують один одного і вдома, і на роботі.

"Ми як і кожна сім'я… Не буду говорити, що все ідеально, але ми завжди знаходимо компроміси. Ми працюємо разом, їздимо багато збираємо коштів для України, і це така відповідальність. На моєму чоловікові перевірити, звідки ця організація, чи чесна вона. Тобто у нього додатковий стрес у вигляді менеджменту і не просто бути моїм чоловіком. Тому я намагаюся підтримувати його, а він підтримує мене. Мені здається, наші стосунки зміцнилися", - сказала співачка.

Фото: instagram.com/jamalajaaa

Нагадаємо, Джамала заміжня за Бекіром Сулеймановим, який молодший за неї на 8 років. Весілля пари відбулося у квітні 2017 року в Ісламському культурному центрі міста Києва у вузькому колі родичів та друзів. Через рік у подружжя народилася перша дитина, а у червні 2020-го вони стали батьками ще одного сина. Обом хлопчикам батьки, які родом із Криму, дали кримськотатарські імена.

Про третю вагітність артистка оголосила у лютому 2024 року. Через місяць на врученні Шевченківської премії за музичний альбом Qirim співачка повідомила, що у них із чоловіком народиться третій син.

Фото: instagram.com/jamalajaaa

Раніше хореограф Євген Кот та його дружина оголосили стать майбутньої дитини.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Ніно Катамадзе - грузинська співачка, яка планувала переїхати жити в Україну під час війни

Грузинська співачка Ніно Катамадзе, яка рік тому заявляла про плани переїхати до України, заявила, що залишиться в Грузії, щоб продовжувати допомагати українцям

Травесті-діва Монро прокоментувала ставлення до можливої мобілізації після прийняття нового закону

Після ухвалення нового закону про мобілізацію трансгендерна Діва Монро заявила, що готова відвідати ТЦК

Хто виступатиме у першому півфіналі "Євробачення-2024": пісня України та інших країн-учасниць

Коли виступатиме Україна на "Євробаченні-2024" - пісня alyona alyona і Jerry Heil та інших учасників першого півфіналу, що відбудеться 7 травня