Лайм

Почуття мають термін придатності: Добринін натякнув на причину розлучення з Дашею Квітковою

Шлюб експари тривав менше трьох років

Нікіта Добринін, який був у шлюбі з Дашею Квітковою, натякнув на причину їхнього розлучення. Він зізнався, що "не можна продовжувати любити у ситуації, коли не отримуєш взаємних почуттів".

Таку заяву шоумен зробив в програмі "Пісня мого життя" з Катериною Осадчою. Більше того, під час спілкування з ведучою чоловік зауважив, що напередодні розставання вони з Дашею повінчались, щоб спробувати врятувати їхній союз, "отримати нову енергію". Однак ця спроба не принесла бажаного успіху.

Читайте також: У мене все добре: Даша Квіткова відповіла на чутки про роман з одруженим чоловіком.

напередодні розлучення колишні закохані повінчалися.Фото: instagram

"Це дуже складне запитання. Мені хочеться тобі чесно відповісти. На жаль, не хочеться триматися за сім'ю виключно заради дитини. Хочеться бути чесними у своїх почуттях і, зрозуміло, що ти не можеш любити, коли не отримуєш взаємних почуттів. Тому інколи так складається, що і почуття мають якийсь свій термін придатності. Можливо, ти права, що ми йшли вінчатися, щоб отримати якусь нову енергію. Але, якщо й цієї нової енергії вже немає, на жаль, нічого не складається", - прокоментував тему розлучення Нікіта.

У шлюбі у Добриніна і Квіткової народився син Лев, і ведучий не приховує, що щасливий від того, що саме Даша є матір'ю хлопчика: "Я ні про що не жалкую, тому що є він. І все, що відбувалося в нашому житті, варте того моменту, який є зараз, – це наш син".

Офіційні стосунки колишніх закоханих тривали близько двох з половиною років. Вони познайомилися на проекті "Холостяк-9", де Добринін був головним героєм, а Квіткова стала переможницею. Після закінчення зйомок Даша і Нікіта зіграли весілля, придбали нерухомість у Києві та під Києвом, а влітку 2021 року стали батьками.

Читайте на тему: Єдиний годувальник в родині: Нікіта Добринін розповів, чому не мобілізувався в ЗСУ.

у шлюбі Квіткової та Добриніна народився син Лев. Фото: instagram

Раніше зіркові батьки ділилися, що забезпечують сина порівну, і що їх завжди буде пов'язувати батьківство і повага один до одного.

"Нас пов'язує батьківство, нас пов'язує повага одне до одного. Нас пов'язує бажання розвиватися і бути найкращими батьками для нашого сина. У нас це більш ніж виходить. Я спокійний за сина, коли він поряд із нею. Я спокійний, коли він поряд зі мною. Це найголовніше, що вона - найкраща мама для нашого сина", - казав шоумен.

Квіткова ж своєю чергою заявляла, що не перешкоджає спілкуванню батька з сином: "Ніяких граней. Батько бачить сина тоді, коли хоче. Щоб між нами не було, це дитини не стосується".

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал thеLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

alyona alyona і Jerry Heil виступили на репетиції перед "Євробаченням-2024": відео

alyona alyona і Jerry Heil провели другу репетицію в рамках підготовки до Євробачення-2024 - відео виступу артисток

Представниці України на "Євробаченні-2024" провели другу репетицію в Мальме: фото

Україна провела другу репетицію на сцені "Євробачення-2024" - як виступили alyona alyona і Jerry Heil

Таню Муіньо – постановниця номера alyona alyona і Jerry Heil на "Євробаченні-2024": що кажуть артистки

Таню Муіньо, яка співпрацює зі світовими зірками, є постановницею номера alyona alyona і Jerry Heil для Євробачення-2024