Лайм

Єдиний годувальник в родині: Нікіта Добринін розповів, чому не мобілізувався в ЗСУ

Зірка озвучив свою позицію з цього приводу

Нікіта Добринін, який у перші місяці повномасштабного вторгнення був у ТРО Києва, розповів, що зараз думає на рахунок можливої мобілізації. Зокрема, він пояснив, чому відмовився від подальшої служби.

На це питання ведучий відповів в рамках програми "У ліжку". Так, у коментарі ведучій він сказав, що має свою чітку позицію стосовно цього, і у цивільному житті зосереджений на тому, аби допомагати своїм рідним, в тому числі брату, який на передовій. Чоловік підкреслив, що залишається єдиним годувальником у родині.

Читайте також: Отримав бронь від мобілізації: Тімур Мірошниченко зізнався, що є військовозобов'язаним.

Нікіта ДобринінФото: instagram.com/nikitadobrynin

"Я абсолютно впевнений в своїй позиції і я знаю, чим я займаюся. Тому з будь-якими закидами конкретно на мою адресу мені не складно. Я розумію, що я один годувальник в своїй родині, у своїх батьків, я допомагаю своїм друзям, які на війні, брату, який на війні на передовій, тобто я усвідомлюю, що без мене їм буде складніше", - сказав колишній чоловік Даші Квіткової.

Тим не менш, шоумен вважає, що варто популяризувати питання мобілізації та наголошувати на тому, наскільки воно є важливим. Окрім того, чоловік висловився і щодо хейту, який "прилітає" йому у соцмережах, на кшталт коментарів: "Чому не на фронті?".

"Потрібно в хорошому сенсі це попсити і показувати в суспільстві наскільки це потрібно, а не залякувати. Адже те, що відбувається в коментарях - це залякування. Пишуть: "Ти маєш бути в окопі". Знаєте, таке пишуть люди, які не сидять в окопі при цьому, тому що люди, які сидять в окопі, вони такого не напишуть, їм просто немає на це часу", - сказав Нікіта.

Читайте на тему: Вже у навчальному центрі: письменник та перекладач Остап Українець мобілізувався у ЗСУ.

на початку повномасштабного вторгнення шоумен служив у теробороні столиціФото: instagram.com/nikitadobrynin

"Я в цей час, наприклад, роблю чи закриваю ще один збір, - також зауважив він. – І я спокійний в своєму серці, тому що я знаю, чим займаюся і я не знаю, чим займається ця людина, яка витрачає свій час на подібні коментарі".

Раніше Добринін детальніше розповідав про двоюрідного брата, який захищає нашу країну:

"Мій двоюрідний брат зараз на війні. Це справді складно. Але я почув доволі цікаву думку, що без тилу немає фронту. Я розумію, що в даний момент – я його підтримка. Коли брат пішов служити, за 1 день потрібно було зібрати більше 50 тис. грн, щоб забезпечити бронежилетом, каскою, окулярами… цього не видають, не дарують. Я зібрав брата, тому що я за нього переживаю. І от якби мене не було для брата, він би бігав без броніка".

Нагадаємо, у 2022-му році Добринін пішов добровольцем до територіальної оборони столиці. На той момент він взяв до рук зброю, ловив ДРГ, а також охороняв територію лісів. Пізніше стало відомо, що їхній підрозділ розпустили, після чого ведучий активно зайнявся волонтерством.

  • Тим часом ветеран Олександр Терен розповів, які виплати отримує від держави після втрати кінцівок на війні.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Ніно Катамадзе - грузинська співачка, яка планувала переїхати жити в Україну під час війни

Грузинська співачка Ніно Катамадзе, яка рік тому заявляла про плани переїхати до України, заявила, що залишиться в Грузії, щоб продовжувати допомагати українцям

Травесті-діва Монро прокоментувала ставлення до можливої мобілізації після прийняття нового закону

Після ухвалення нового закону про мобілізацію трансгендерна Діва Монро заявила, що готова відвідати ТЦК

Хто виступатиме у першому півфіналі "Євробачення-2024": пісня України та інших країн-учасниць

Коли виступатиме Україна на "Євробаченні-2024" - пісня alyona alyona і Jerry Heil та інших учасників першого півфіналу, що відбудеться 7 травня