Лайм

Зустрілися за кордоном: Алан Бадоєв показав фото з дорослими дітьми від Жанни Бадоєвої

Зірка розповів про їхнє спілкування після тривалої розлуки

Алан Бадоєв, який раніше коментував позицію колишньої дружини Жанни Бадоєвої щодо війни в Україні, зустрівся зі своїми дітьми. Відомий режисер не бачив Лоліту та Бориса вже близько чотирьох років, і тепер нарешті їм вдалося знайти можливість, щоб повноцінно провести час всім разом.

Радісною новиною, а також фото знаменитість поділився на своїй сторінці в Instagram. Зокрема, у відповідній публікації він зазначив, що спершу вони не могли побачитись через коронавірус, потім на заваді стала повномасштабна війна в Україні. Кілька років родина спілкувалася дистанційно, за допомогою відеозв'язку. За словами Бадоєва, такі "зустрічі" все одно не замінять живого спілкування.

Читайте також: Онук Софії Ротару, який втік з України, показався разом із матір'ю і привітав її з днем народження.

Фото: instagram.com/alanbadoev

"Я не бачив своїх дітей разом чотири роки…Спочатку ковід, потім війна, тож привчився до спілкування через відеозв'язок. Хоча для мене це як пити каву без кофеїну чи танцювати на "тихій паті", де в кожного своя музика в навушниках...Занадто нові і сучасні тенденції, вони, скоріше, мають вигляд "як справжні", але не є ними", - написав режисер у публікації.

Із Лолітою та Борисом Бадоєв зустрівся за кордоном. Він приїхав до Іспанії, аби там представляти документальний фільм про війну в Україні "Довга доба". Зірка поділився, що діти супроводжують його та підтримують під час кінопоказів:

"Нарешті ми разом, на декілька днів. Діти супроводжували мене в кіномандрівці. Звісно, я спостерігав за нами…Старанно, кожна деталь важлива. Чи зберегли ми наші звичаї, які здобули нові, де ми далеко одне від одного, а де близько".

Читайте на тему: Ольга Сумська прокоментувала, чи отримала її дочка Тоня Паперна російський паспорт.

Фото: instagram.com/alanbadoev

Нагадаємо, Лоліта народилася у шлюбі Алана Бадоєва із Жанною Бадоєвою, який тривав близько 9 років. Вони розлучилися у серпні 2012 року. Борис - прийомний син Бадоєва. Він з’явився у першому шлюбі Бадоєвої із чоловіком на ім'я Ігор, який був журналістом.

Відомо, що діти Бадоєва наразі мешкають в Італії. Борис, як і його зірковий батько, живе працює над зйомками фільмів та займається рекламою, Лоліта також в майбутньому мріє стати режисером.

Фото: instagram.com/alanbadoev

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал thеLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Представниці України на "Євробаченні-2024" провели другу репетицію в Мальме: фото

Україна провела другу репетицію на сцені "Євробачення-2024" - як виступили alyona alyona і Jerry Heil

Таню Муіньо – постановниця номера alyona alyona і Jerry Heil на "Євробаченні-2024": що кажуть артистки

Таню Муіньо, яка співпрацює зі світовими зірками, є постановницею номера alyona alyona і Jerry Heil для Євробачення-2024

Актор Юрій Феліпенко поділився, як проходять його військові навчання у батальйоні "Ахіллес"

Актор Юрій Феліпенко висловився про навчання в підрозділі Ахіллес та сталення до акторської професії після мобілізації