Лайм

Був конфлікт через російську музику: Марічка Падалко розповіла, чому її син покинув футбол

Ведуча озвучила деталі інциденту

Михайло Соболєв - старша дитина Марічки Падалко та її чоловіка Єгора Соболєва, який нині служить у ЗСУ. У минулому 17-річний хлопець займався футболом, але у період повномасштабної війни покинув цю справу, і ведуча зізналася, що це сталося на тлі мовного питання.

Так, у YouTube шоу Ебаут на YouTube 48-річна знаменитість поділилася, що Михайло прийняв рішення завершити заняття з футболу, оскільки інші гравці команди продовжували говорити російською, а деякі з них навіть продовжували слухати музику країни-окупанта. Знаючи про проукраїнську позицію хлопця з цього приводу, його "футбольні колеги" якось прийшли на матч і включили на колонці музику ворога, аби таким чином позлити Мішу.

Читайте також: Марічка Падалко розповіла про страшні погрози, які отримували її діти.

Міша Соболєв у період повномасштабної активно бере участь у мітингах у Києві та навіть висловлював бажання піти до армії.Фото: instagram

"Міша довго комплексував в команді говорити українською мовою, бо в нас спорт дуже сильно русифікований. Це в нас така в дитячих стосунках найбільш русифікована галузь, яка зараз найскладніше піддається українізації - саме спорт. І це була така причина, остання крапля, чому він зрештою закінчив з футболом. Вже зараз, після повномасштабного вторгнення. Бо якщо в нашій команді ще вдавалося якось налагодити цей аспект, то потім команда скоротилася, їх продали до іншої команди, а там було навіть не питання мови, а питання, що хлопці слухали російську музику, - розповіла про цю історію Падалко. - Потім вони прийшли до Міші на матч, коли він не міг вже відповідати, і йому назло включили на колонці російську музику. Було навіть і таке".

Марічка Падалко з синомФото: instagram.com/marichkapadalko

Читайте на тему: Марічка Падалко розповіла, як вони з чоловіком-військовим переконують сина не йти воювати у 18 років.

Відома ведуча говорить, що виховує своїх дітей свідомими громадянами з самого дитинства, і зізнається, що в маленькому віці це було робити куди простіше, аніж зараз. Оскільки коли діти підросли, жінці потрібно було демонструвати свою наполегливість у цьому питанні:

"Боротьба за те, щоб вони були свідомі, вона була від їхнього народження. Я, як людина, яка народилася в Києві і ходила в російськомовну школу, в мене була мета - виховати в Києві україномовних громадян. Спочатку маленьких, а потім дорослих. Мені це вдавалося робити до дитячого садка, а потім, коли вони потрапляли в різне оточення, мені треба було бути наполегливою. Коли ти виховуєш людей активними, які розуміють свою відповідальність, свої права… Вони теж мені говорили про їхнє право в певному місці говорити певною мовою, розмовляти, як вони хочуть".

Нагадаємо, разом з чоловіком Єгором Соболєвим Марічка Падалко виховує трьох дітей: 17-річного Михайла, 16-річну Марію та 14-річну Катерину.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал thеLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Представниці України на "Євробаченні-2024" провели другу репетицію в Мальме: фото

Україна провела другу репетицію на сцені "Євробачення-2024" - як виступили alyona alyona і Jerry Heil

Таню Муіньо – постановниця номера alyona alyona і Jerry Heil на "Євробаченні-2024": що кажуть артистки

Таню Муіньо, яка співпрацює зі світовими зірками, є постановницею номера alyona alyona і Jerry Heil для Євробачення-2024

Актор Юрій Феліпенко поділився, як проходять його військові навчання у батальйоні "Ахіллес"

Актор Юрій Феліпенко висловився про навчання в підрозділі Ахіллес та сталення до акторської професії після мобілізації