Лайм

Дмитро Коляденко поставив крапку у чутках про відновлення стосунків з Іриною Білик

Знаменитість озвучив, як все насправді

У період повномасштабної війни у мережі з'явилися чутки про відновлення стосунків між Дмитром Коляденком та Іриною Білик. Проте наразі 52-річний танцюрист і телеведучий спростував такі припущення, таким чином поставшивши крапку у всій цій історії.

Так, в програмі "Вихідний 2.0" шоумен заперечив, що між ним та відомою артисткою є романтичні відносини. Коментуючи цю тему, він пояснив, що "з колишніми можна лише дружити" і сенсу повертатися у минуле він не бачить.

Читайте також: Знайшли кохання не з першого разу: хто з українських зірок найчастіше розлучався.

Ірина Білик та Дмитро КоляденкоФото: instagram.com/bilyk_iryna

"З колишніми можна дружити, пити чай, але чашку ти не склеїш. Вона розбита була. Не можна повертатися у старі стосунки. Тільки нове життя, - сказав співак. – Ми друзі й все. У нас сексу немає вже давно".

Про можливе відновлення їхнього роману шанувальники почали говорити не просто так. Коляденко і Білик у своїх соцмережах публікували спільні фото, а також залишали до них неоднозначні підписи, чим лише підігрівали до себе інтерес підписників. Наприклад, раніше Білик вітала Коляденка з днем народження романтичними зізнаннями у почуттях.

"Скільки років я тебе знаю, Дімо, ти завжди був цікавий мені у всьому! Перш за все, я божеволію від твоєї захопленості цим інколи дивним світом. Ти любиш людей, і я люблю тебе за це! З днем народженням, мій коханий!" - писала вона у своєму Instagram. "Кохаю", - відповідав хореограф їй у коментарях.

Білик, говорячи про кохання з шоуменом, називала його "своєю рідною людиною", але при цьому заперечувала відновлення їхніх стосунків.

Читайте на тему: Чоловік MamaRika романтично привітав співачку з днем народження на тлі заяв про кризу у шлюбі.

колишні закохані були разом з 2003 по 2006 рокиФото: instagram.com/bilyk_iryna

"Він моя рідна людина. Сам перший біг, виносив сміття, помити посуд - не проблема. Він єдиний у моєму житті, хто готував мені сніданок, обід, вечерю, і не треба було нагадувати, - розповідала співачка у 2021 році. - Діма після нашого розставання ні з ким не жив серйозно. Друзі натякали: "Може вам зійтися?" Але якийсь вибух між нами вже неможливий. Я вже в такому накалі просто не витримала би".

Білик і Коляденко, як відомо, розсталися у 2006-му році після кількох років спільного життя. Щороку танцюрист робив пропозицію артистці: обручки від нього вона приймала, проте заміж так і не вийшла. Наразі ж, як можна зрозуміти, колишній парі вдалося зберегти теплі дружні стосунки та навіть стати підтримкою один для одного.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал thеLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Євген Кошовий розповів про службу Пікалова та іншого учасника "Кварталу" в Нацгвардії

Олександр Пікалов і Володимир Мартинець служать - про обов'язки кварталівців розповів їхній колега Євген Кошовий

alyona alyona і Jerry Heil виступили на репетиції перед "Євробаченням-2024": відео

alyona alyona і Jerry Heil провели другу репетицію в рамках підготовки до Євробачення-2024 - відео виступу артисток

Представниці України на "Євробаченні-2024" провели другу репетицію в Мальме: фото

Україна провела другу репетицію на сцені "Євробачення-2024" - як виступили alyona alyona і Jerry Heil