Лайм

Журнал Time назвав найвпливовішими жінками 2024 року дружину Навального та співачку Дуа Ліпу

Росіянка очолила категорію "Лідери"

Журнал Time, який обрав співачку Тейлор Свіфт "Людиною року-2023", цього разу назвав найвпливовіших жінок 2024-го. У їх числі опинилися дружина покійного опозиціонера Олексія Навального Юлія та відома співачка Дуа Ліпа.

Публікації з фотографіями цих жінок на обкладинці видання опублікувало в Instagram. Навальна, як відомо очолила категорію "Лідери".

Читайте також: "Може стати важливою фігурою": журналіст про вплив дружини Навального на російську опозицію.

Юлія НавальнаФото: instagram.com/time

Потрапляння росіянки до списку Time прокоментувала віце-президент США Камала Харріс. Вона пригадала, як жінка виступала на Мюнхенській безпековій конференції - це сталося після новин про смерть її чоловіка. Харріс зазначила, що росіянка "з величезною мужністю засудила брехню та жорстокість російської влади".

"Пізніше того ж дня ми зустрілися і поговорили про її дітей та про те, що її сім'я думає про долю не лише її чоловіка, а й його справи. На щастя, Юлія Навальна тепер взяла на себе роль лідера на світовій арені. Навальна пообіцяла продовжувати боротьбу свого чоловіка за справедливість та верховенство закону, даючи нову надію тим, хто бореться з корупцією та за вільну, демократичну Росію. І при цьому вона демонструє виняткову самовідданість та силу, - йдеться у заяві Камали. - З того дня в Мюнхені Навальна стала не лише символом демократичних цінностей, а й мужнім борцем за них. Сполучені Штати підтримують її - і всіх, хто бореться за свободу та демократію".

В нашій країні ставлення до Навального та його дружини є доволі неоднозначним. У 2014 році політик заявляв, що "Крим - не бутерброд", щоб його знову віддавати Україні після анексії, а обраницю відомого опозиціонера критикували за те, що вона висловлювала лише засудження Путіна, але не виступала проти війни в Україні і не засуджувала злочини російської армії.

Читайте на тему: Його вбив Путін: Зеленський зробив заяву про смерть Навального.

Навальна очолила категорію "Лідери" у списку "100 найвпливовіших людей світу" від TimeФото: time.com

Що стосується співачки Дуа Ліпи, то британська виконавиця має косовське походження, є авторкою пісень, дизайнеркою та моделлю. Її музична кар'єра розпочалася з 14 років з виконання кавер-версій пісень Крістіни Агілери, Неллі Фуртадо та інших відомих виконавців. Свої ролики з композиціями дівчина почала розміщувати на YouTube.

28-річна знаменитість здобула справжню популярність у США та за свою кар'єру є володаркою багатьох престижних премій, серед яких шість Brit Awards, три "Греммі", дві премії MTV Europe Music Awards, премія MTV Video Music Awards, дві премії Billboard Music Awards, премія American Music Awards та два рекорди Гіннеса.

Дуа ЛіпаФото: instagram.com/time

Зірка співпрацює з відомою кліпмейкеркою з України Танею Муіньо, яка зняла для неї нову відеороботу на пісню "Illusion". Зйомки проходили на муніципальному басейні Монжуїк у Барселоні (Іспанія). За 10 годин після прем'єри ролик подивилося більше мільйона користувачів.

Таню Муіньо зняла кліпи для багатьох як українських, так і світових виконавців: Гаррі Стайлса, Cardi B, Lil Nas X, Кетті Перрі, ROSALÍA, Монатіка, гурту "Время и Стекло", NK (Насті Каменських), Мішель Андраде та низки інших.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал thеLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Ніно Катамадзе - грузинська співачка, яка планувала переїхати жити в Україну під час війни

Грузинська співачка Ніно Катамадзе, яка рік тому заявляла про плани переїхати до України, заявила, що залишиться в Грузії, щоб продовжувати допомагати українцям

Травесті-діва Монро прокоментувала ставлення до можливої мобілізації після прийняття нового закону

Після ухвалення нового закону про мобілізацію трансгендерна Діва Монро заявила, що готова відвідати ТЦК

Хто виступатиме у першому півфіналі "Євробачення-2024": пісня України та інших країн-учасниць

Коли виступатиме Україна на "Євробаченні-2024" - пісня alyona alyona і Jerry Heil та інших учасників першого півфіналу, що відбудеться 7 травня